GD Star Rating
loading...

Karamba

Karamba erbjuder slots och andra spelroligheter online för alla över 18 år. Sedan 2005 erbjuder sajten över 100 olika spel och du kan välja att spela allt ifrån slotmaskiner och skraplotter till minispel och keno. Prispottarna är generösa med vinster upp till 2.000 000 kronor! Säkerheten på sajten är av högsta grad så att du i lugn och ro kan underhålla dig med det breda spelutbudet som Karamba utrustats med!

Karamba har specialiserat sig på skraplotter och har en härlig variation av onlineskrap och kan stolta erbjuda nätets mest rättvisa och underhållande skraplottspel. På senare tid har de även lanserat en rad roliga slotspel och minispel vilket bidrar till en härlig spelvariation.

Förutom spelvariation, stora vinster och säkra betalningar så ger Karamba alla sina nya spelare en härlig välkomstbonus! Så fort du registrerat dig sätts 50 kr in på ditt spelkonto. När du sedan gör din första insättning på 100 kronor eller mer så får du 150% tillbaka på insättningssumman!

Bilder av Karamba
Karamba förstasida Förstasidan (klicka för att förstora)
Karamba registrering Registrering (klicka för att förstora)

Karamba bonus - 50kr gratis + 150% insättningsbonus

Karamba välkomnar sina nya spelare på bästa sätt och ger dig 50 kronor gratis att spela för så fort du fullföljt din registrering. En insättningsbonus på 150% får du sedan när du gör din första insättning på 100 kronor förutsatt att du använder bonuskoden "PROVA150" eller mer och du kan totalt få upp till 3000 kronor gratis att spela för.

Såhär enkelt registrerar du dig på Karamba

  • Gå till Karamba.com och klicka på knappen ”Klicka för att spela” eller ”Spela nu” som återfinns på startsidans banner. Klicka på ”Spel med pengar” för att registera dig och fyll i dina personliga uppgifter, bonuskoden "PROVA150" och avsluta registreringen genom att intyga att du läst villkoren och är över 18 år. Klicka på ”Registrera och få en välkomstbonus!”.
  • I din registrerade mejl finns ett e-postmeddelande från Karamba med dina användaruppgifter och annan användbar information.
  • När registreringen är slutförd får du 50 kronor i bonus att spela för och du kan nu börja spela spel på Karmba!
  • Gör en insättning på 200 och få 500 kronor gratis att spela för. Välj betalmetod och insättningssumma genom att gå till lobbyn och där klicka på ”KASSA”. Följ de instruktioner som följer.

Säkra insättningar på Karamba

För Karamba är säkerhet och integritet prioritet ett, och sajten garanterar dig 100% säkra insättningar och utbetalningar. Som spelande medlem har du 8 olika betalsätt att välja mellan och kan betala med kredit- och betalkort, PaySafe, Neteller, ClickandBuy, ClicktoPay, Moneybookers, FastbankTransfer eller Ecocard. Karamba har ett nära samarbete med de största svenska bankerna såsom Nordea, SEB, Swedbank och Handelsbanken.

Karamba spel

Karamba har nätets i särklass största utbud av skraplotter och är du ett fan av skrapvinster kommer du inte bli besviken. Det finns 36 olika skraplottspel att välja mellan och bland de mest populära återfinns såväl klassiska som nyskapande och innovativa skraplottspel. Karambas mest populära skraplott är Super3wow som bjuder på farfylld spelunderhållning och massiva vinster. Under en spelomgång kan du vinna upp till 10.000.000 kronor!

Karamba har även ett stort utbud av slots och snabba spel och du hittar stora vinster och stor spelglädje bland de olika slot- och spelalternativen. Sammalagt har du över 100 spel att välja mellan och som medlemm kan du spela dessa direkt i din webbläsare.

Kundtjänst

Karambas kundtjänst är bra och de som jobbar i supporten ger tydliga svar på svenska och finns tillgängliga via mejl, telefon, livechatt och fax. Om du behöver hjälp direkt bör du vända dig till livechatten eller till telefonsupporten. Är ditt ärende inte brådskande kan du mejla eller faxa din fråga och får då svar inom 24 timmar.

Vi provade Hopas chattsupport och fick tala med en kundansvarig direkt. Den kundansvariga var trevlig och gav oss tydliga svar på våra frågor. När vi testade mejlen fick vi svar inom 24 timmar, precis som Karamba lovat! Den kundansvariga som svarade på vårt mejl var trevlig och hjälpsam och bad oss att återkomma om vi hade ytterligare frågor eller funderingar.

Positivt och negativt

+ 50 kr gratis bonus utan insättning till alla nya spelare.
+ 150% insättningsbonus upp till 3000 kr, använd koden PROVA150.
+ Över 100 olika spel.
+ Snabba spelfönster med högkvalitativ grafik.

- Bristande variation på erbjudanden.

Roliga minispel!

Slot 777 Slot 777
Med slot 777 får du det bästa av två världar då slot 777 är en kombo mellan en skraplott och en slotmaskin! Satsa 5 kronor eller mer och skrapa fram rätt slotsymboler för att se om du blir vinnaren av den härliga jackpotten!
Keno Keno
Keno är det träfärgade spelet med bollar i gult och grönt som bjuder på snabba bollomgångar och därmed snabba vinster! Känn efter vilka dina turnummer är mellan 1-80, satsa mellan 2-100 kronor och låt bollarna rulla in!
Bingo Bonanza Bingo Bonanza
Sätt färg på vardagen med Bingo Bonanza och spela på upp till åtta bingobrickor samtidigt! Så fort du valt antal bingobrickor så går samtliga bingobollar ut och du får inom tio sekunder reda på om dina bingobrickor är vinstgivande!

Nyheter26 Mar 2013Karamba, 7.3 out of 10 based on 16 ratings