Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Karamba skraplotter

Just nu går det mycket reklam på TV för Karamba skraplotter och få har väl missat att man kan vinna 55 000 kronor i månaden i 15 år? Det bästa av allt är att man kan spela helt gratis, man får nämligen de första 10 Karamba skraplotterna helt gratis! Bara registrera ett konto lite snabbt och sen kan man känna på spänningen av att skrapa skraplotter.

Klicka här för att få 10 gratis Karamba skraplotter

Det mest populära av Karamba skraplotter

Är det den riktiga storivsinten som du är ute efter så är det skraplotten 3wow som du ska spela. Det är på den man kan vinna 55 000 kronor i månaden i 15 år. Den påminner väldigt mycket om en vanlig trisslott och det gäller att skrapa fram tre likadana symboler för att få vinst. Dessutom så finns det en multiplicera ruta där du kan få upp till 10 gånger din vinst.

En annan väldigt populär karamba skraplott är 7th heaven som inte alls ser ut som de skraplotter man är van vid. Här finns det bara tre rutor och det gäller att alla är av samma symbol för att det ska vinst, o andra sidan så finns det 7 rader så man har 7 vinstchanser på varje lott. Här är högsta vinsten betydligt blygsammare men fortfarande väldigt hög, 100 000 kronor!

Klicka här för att få 10 gratis Karamba skraplotter

Posted in Karamba |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *