Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Kändisbingo – spela bingo med svenska kändisar!

kändisbingoFörst ut med bingokändisar i Sverige var ahaBingo som lät ett gäng A-kändisar agera bingovärdar och bingoutropare i bestämda bingospel vilket blev oerhört populärt. Flera bingosajter har följt efter men än idag, så är det ahaBingo som kan erbjuda spel med några av landest mest kända personligheter.

Spela kändisbingo på ahaBingo nu – testa Gynnings, Timbaktus och Montazamis bingo!

Kändisbingo

Kändisbingo är ett 00-fenomen som flera bingosidor anammat. Vi hittar Arne Weise på MamaMia Bingo, Lasse Kronér var tidigare ansikte utåt på MinBingo (nuvarande HappyBingo) och internationella profiler som Bill Clinton och Robbie Williams har erkänt sin kärlek till spelet.

Att så många svenska kändisar gillar bingo är inte särskilt konstigt. Sverige har en lång bingotradition som sträcker sig ett hundratal år tillbaka i tiden. Med bilbingo, hallbingo och TV-bingo har ingen svensk kunna undgå nummerspelet. Det är nog få svenskar som aldrig testat Bingolotto! Eftersom Sverige dessutom är ett modernt samhälle där tekniken får ta stor plats, har många medborgare upptäckt bingo på nätet.

Kändisar på ahaBingo

AhaBingo har största utbudet av kändisbingo. Där kan du spela A-kändisar som Carolina Gynning, Maria Montazami, Timbaktu och Anders Timell. Tidigare fanns Gert Fylking med bland bingokändisarna men Timell tog hans plats i början av 2013. Anledningen till det vet bara ahaBingo och Gert men vi på ProvaBingo gissar att det helt enkelt handlar om ett avslutat anställningskontrakt.

Klämkäcka Carolina Gynnings härliga röst får du höra i bingorummet VårVarianten där det finns en stor jackpott att kamma hem. Jackpotten startar på 6000 kronor och växer sig sedan större i rask takt! Varje bricka kostar 10 kronor och det är självklart variantbingo som gäller i detta rum.

Om du vill spela med Maria Montazami, så går du raka vägen till M som i Maria-rummet. Där väntar bingospel med mönsterjackpott och billiga brickor som inte kostar mer än 5 kronor styck. Hit går du som vill lyssna till lugna, knasiga och oerhört snälla Maria Montazami som pratar med sin unika svengelska.

Timbuktu är den kändis som hängt kvar längst bland ahaBingos känsidar. Du hittar den coola rapparen i bingorummet Supervarianten där den sköna skåningen bjuder på internationell bingo med en internationell jackpott. Varje bricka kostar 1 euro.

Martin Timells brorsa Anders Timell är lika glad som han är rolig i Maxitrippeln där spelet är 100% rättvist eftersom maxköpet av bingobrickor ligger på 10 i antal. Detta är ahaBingos mest populära rum med mängder av vinster och trevligheter.

Roligare spel med kändisar?

Huruvida det är roligare att spela med kändisar eller inte är en smaksak. De är ju bara människor de mer men det vore en lögn att säga att vi inte fascineras av dem. De är ju kända av en anledning och har alla gjort någonting för att förtjäna sin plats i det fina kändisrummet. Det är en aningen mer spännande att spela kändisbingo helt enkelt!

Posted in Aha Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *