Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Jul-bingo hos Utopia

Ännu en gång har vi trätt in i december, vinterns mörkaste och i min mening mysigaste månad. En månad som är som gjord för att ta igen sig i en mjuk fotölj med en kopp rykande hett kaffe efter en lång dag i pulkabacken 🙂 Inte helt fel att sitta med laptopen i knät och titta ut mot snöfallet vid gatlyktorna och spela lite bingo på nätet. Med lite extra jul-bingo kampanjer så kan det ju inte bli annat än succé!

Bingo i Jul hos UtopiaBingo

Utopia Bingo har tagit fram sin egen lilla julkalender med nya priser varje vecka. Först ut så handlar det om en 12 megapixel kamera med dubbla skärmar som man kan vinna. Det enda man behöver göra för att vara med och tävla är att göra en insättning på bingosajten innan den 10 december. För varje insättning man gör så får man en lott i deras lotteri, så ju fler insättningar du gör ju större bli dina vinstchanser! Vem som blir den lyckliga vinnaren får man veta klockan 24.00 den 10 december.

Efter kameran så blir det någon ny vinst för veckan efter. Vad vinsten blir är tydligen hemligt men en ny vinst per vecka fram till jul blir det tydligen i alla fall!

Är du ny spelare hos Utopia Bingo så får du 100 kronor gratis bingo bonus när du registrerar ett konto och 100% bingobonus på din första insättning!

Klicka här för att komma till bingosajten!

Posted in Utopia Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *