Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Jaga bonusar med Janne på Jackpotjoy Bingo

JackpotJoy börjar bli alltmer välkänt i bingo- och casinokretsar. Förmodligen beror det på det faktum att JackpotJoy allt mer börjat marknadsföra sin sajt i Sverige. Nu ser vi reklam om JackpotJoy och allt ”sköj” man kan ha på sajten på TV och bland tidningsannonser och vi hör Jackpotjoys reklam på radio och vi åker förbi deras banderoller och planscher när vi kör längs med Sveriges väger. Jag har kollat in JackpotJoys senaste kampanj; ”Jannes bonusjakt”.

Jackpotjoy bingo bonus

Jannes bonusjakt började under måndagens första timme och kommer att pågå fram till den 31:a juli. Det innebär att den senaste kampanjen är av det kortare slaget!

Bonusjakten med Janne består av tre chanser till insättningsbonusar som du kan ta del av genom att spela ”Djungel Janne”. Janne är en av JackpotJoys många karaktärer som lite då och då kommer med roliga tävlingar och erbjudanden vid sidan av JackpotJoys mest välkända maskot; Tiki.

Bonusjakten bygger på att du kan få 1/75 tillbaka på en insättning den 29, 30 och 31:a juli. Du kan få allt mellan 10 kronor till 100 kronor extra att spela för – men du behöver satsa minst 1500 kronor för att få ta del av bonusarna. 10 eller 100 kronor extra låter kanske inte som den största bonussumman i världshistorien, men faktum är att du kan komma riktigt långt med 10 till 100 kronor. När du spelar Djungel Janne kan du till exempel välja ett myntvärde från 10 öre till 80 kronor!

Spelet Djungel Janne är en av jackpotjoys bingos mest populära spelautomater. Den har 25 vinster och kan betala ut 12 500 gånger vinsten. Om du vinner på Djungel Janne, så kan du alltså ha tur att multiplicera din vinst 12 500 gånger! Det roliga med Djungel Janne är de många vinstchanserna som triggas och blir fler ju mer du vinner. När du vunnit en gång, så följs din vinst ofta av fler vinster! Som mest kan du kamma hem 1 miljon kronor!

Jag testade att spela några omgångar på Djungel Janne och är nöjd med spelupplevelsen i stort. Det var ett klassiskt JackpotJoy spel rent stilmässigt så animationer och karaktärer känns igen från andra spel på sajten. Det är förvånande enkelt att spela. Du behöver bara välja myntvärde och kan sedan klicka igång spelet på ”spinn”. Då kastas symbolerna ner på spelplanen och landar förhoppningsvis i rätt symbolföljd – det är ju då man vinner! Jag hade kanske ingen större vinstlycka under mina spelomgångar men jag hade kul, vilket ju är huvudsaken!

Om du vill ha en rolig spelstund och få gratis bonusar samtidigt, så är Jannes bonusjakt ett måste. Djungel Janne finns alltid tillgänglig bland JackpotJoys spel, så du kan spela med Janne även efter kampanjens slut. Så länge du är medlem, så är det mesta möjligt på JackpotJoy!

Bli medlem på JackpotJoy Bingo – få 100 kr i prova-på-bonus

Posted in Jackpotjoy Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *