Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Jack and the Beanstalk slots

Jack and the Beanstalk slot är det senaste tillskottet från populära NetEnt och här har det slagits på stora trumman när det gäller grafik och 3D-animationer då man tagit in Pixar Studios för utvecklingen av spelet. Pixar känner ni säkert alla till för bland annat deras filmer Hitta Nemo och Toy Story.

Jack and the beanstalk slot
Temat för Jack and the Beanstalk slot är såklart historien om just Jack, den unga pojken med de magiska bönorna. Han planterar bönorna och upp växer en enorm björnstjälk där han klättrar upp och tar sig förbi det tvåhövdade monstret. Spelet innehåller självklart alla funktioner som kan önskar i form av freespins och bonusspel men även en unik respin-funktion som kallas “Walking Winds”.

Utöver det så erbjuds två olika bakgrunder för att göra spelet än mer omväxlande och du kan välja på en med monstret eller en med Jack själv. Symbolerna som du vill ha i dina rader i Jack and the Beanstalk slots är så klart Jack och monstret men även vattenkannor, kistor och björnstjälkar.

Jack and the Beanstalk slot – Populärast just nu!

Spelet har snabbt blivit det allra mest populära hos många av våra svenska casinon och självklart ska du passa på och prova det du också! Vera&John är det allra hetaste alternativet och här finns en bonus på upp till 5000 kr som ligger och väntar på dig. Allt du behöver göra är att klicka på länken nedan och sen kan du vara igång i jakten på spänningen och de stora vinstpengarna!

Klicka här och hämta din bonus hos Vera&John!

Jack and the Beanstalk Slot – Se videon

Jack and the Beanstalk slots, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Posted in Slots på nätet |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jack and the Beanstalk slots, 10.0 out of 10 based on 2 ratings