Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Is i magen hos Betsson bingo

På torsdagar hittar du spelet ”Is i magen” hos Betsson bingo. Detta spel Finns tillgängligt varje torsdag mellan 19.00 och 21.00 framöver. Ju längre du vågar vänta i spelet desto mer kommer du att få chansen att vinna, vilket du säkert förstår är vart namnet kommer ifrån! Den som väntar allra längst och har mest is i magen får chansen att vinna 100 kronor att använda på bingobrickor eller andra roliga spel hos Betsson. För att delta i tävlingen så kan du passa på att använda din välkomstbonus på 1 500 kronor.

Vinn 100 kronor hos Betsson

Is i magen går ut på att du ska välja två valfria nummer och skriva in de i chatten. När båda numren har dragits så skriver du ”is i magen” och dina två nummer. Den första som skriver får 25 kronor, den andra som skriver får 50 kronor och den tredje får 100 kronor. Du får alltså mer pengar ju längre du väntar men om du väntar för länge så kan det hända att du kommer på fjärde plats och då får du inga pengar alls! Ett ruskigt roligt spel som låter dig ha roligt med både chattvärdar och andra spelare.

Betsson bingo bonus

Är du en ny spelare hos Betsson så kommer du att få en bonus på 200 % upp till 1 000 kronor. Sätter du in 500 kronor får du alltså 1 500 kronor att spela för. Förutom detta så får du även 50 gratis free spins på Mega Fortune Dreams. Alla pengar kan du köpa bingobrickor för inne på bingoavdelningen men om du känner för det kan du även alternera ditt spelande och satsa pengarna på alla andra spel som du hittar hos Betsson.

Klicka här för att spela Is i magen!

Posted in Betsson Bingo |

Comments are closed.