Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Internetbank | Bingo på nätet

Du har väl inte missat att MamaMia Bingo har infört insättningar och uttag direkt via internetbanken? Jätte smidigt att använda internetbank för bingo på nätet! Äntligen kan man på ett smidigt och säkert sätt föra pengar mellan bingosidan och sitt vanliga bankkonto på samma sätt som alla andra bankärenden. Dessutom går det fort, både in och ut från bingokontot och det är ju alltid välkomnat. Inget krånglande med mail behövs heller. Smidigt med tanke på MamaMias alla bingo bonusar. Det är guld värt! Bra jobbat MamaMia Bingo!

Klicka här så får du 80 kronor gratis hos MamaMia Bingo!

Även Maria Bingo har nyligen börjat med bingo internetbank. Så nu kan du enkelt sätta in pengar även här på samma smidiga sätt som när du betalar dina räkningar eller skickar över extrapengar till barnen.

Klicka här så får du 50 kronor gratis hos Maria Bingo!

När du vill spela bingo med internetbank så gör du din insättning på samma sätt som när du betalar dina räkningar. Det är jättesmidigt att spela bingo med internetbank och lika smidigt att ta ut igen till ditt vanliga bankkonto. Vi rekommenderar alla att använda internetbank bingo för det är både säkert, snabbt och smidigt!

Posted in MamaMia Bingo, Maria Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *