Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Insättningar och uttag med internetbank bingo

Att betala räkningar och skicka pengar med internetbank har blivit en vana för det flesta och alla vet att det är en trygg, säker och smidig metod att flytta pengar. Tyvärr är det inte så många bingosajter som man kan sätta in och ta ut pengar med internetbanken hos men det finns ett par stycken! Personligen så tycker jag att internetbank och e-plånböcker som moneybookers och neteller är det bästa alternativet för att flytta pengar mellan bingosajter!

MamaMia bingo internetbank

Nu kan du göra automatiska insättningar och uttag med din internetbank hos Mama Mia bingo. När som helst på dygnet, inget mer mailande och krånglande. Tyvärr medför detta stora kostnade för Mama Mia bingo så vi uttag tas en administrativ avgift på 30 kr ut, men alla insättningar är fortfarande gratis och vad gör 30 kr om man vinner en jackpot 😉 Som ny spelare hos MamaMia Bingo får du 80 kronor gratis bara du registrerar ett konto! Du behöver inte ens sätta in pengar med internetbanken.

Besök MamaMia Bingo och få en bingobonus här!

Maria Bingo internetbank

Nyligen har även Maria Bingo infört insättningar och uttag med internetbank. Bingo blir ännu smidigare och ännu roligare när man slipper krångla vid insättningar. Spela bingo med internetbank, smidigt, säkert och snabbt! Som ny spelare får du dessutom 50 kronor gratis att spela för!

Hämta din bingobonus hos Maria Bingo här!

 

Varför bingo med internetbank?

Att använda internetbank bingo är något vi rekommenderar av många anledningar. Dels är internetbank bingo väldigt smidigt, du sätter inte pengar på precis samma sätt som när du betalar räkningar och behöver alltså inte krångla med några bankkort. Det är även väldigt säkert eftersom du aldrig behöver uppge några lösenord eller kontonummer och det går även väldigt snabbt att sätta in pengar och spela bingo med internetbank

Posted in MamaMia Bingo, Maria Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *