Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Insättningar och uttag från bingosidor

Vilken insättningsmetod passar mig bäst?

Vilken metod som passar just dig bäst är inte alltid så lätt att svara på men vi ska göra ett tappert försökt. Det finns många olika metoder att använda och de flesta fungerar både för insättningar och uttag. Glöm inte att kolla upp vad det finns för insättningsbonusar bingo när du ska göra din insättning och börja spela bingo på nätet.

Internetbank

Gör insättningar och spela bingo med internetbank. Att göra insättningar med internetbank är något som de flesta är väldigt vana vid. Man klickar bara lite på sin bankdosa, precis som när man betalar räkningar eller skickar över pengar till barnens som behöver köpa busskort och sen är det klart. Det är en väldigt säker och väldigt bekväm metod. Tyvärr används den inte av särskilt många bingosidor men MamaMia bingo är ett av undantagen som vi rekommenderar starkt. Här kan du både göra insättningar och uttag direkt mellan internetbanken och bingosidan. Internetbanken hjälper dig att spela bingo på nätet på ett tryggt och smidigt sätt.

Kreditkort

Nästan alla bingosidor accepterar en uppsjö av olika kredit/kontokort. Så gott som alla godkänner både VISA och MasterCard som är de allra vanligaste korten. Fördelen med att använda sig av kreditkort är att det går så snabbt och smidigt. Man knappar bara in sina siffror och summan man vill sätta in så finns pengarna inne på bingosidan på nolltid. Det är väldigt bekvämt men tyvärr är det inte den säkraste metoden. Nu är förvisso alla bingosajter som vi skriver om här väldigt säkra men man vill ju alltid undvika att skriva ut sina kontonummer ifall man skulle råka få något spionvirus på sin dator.

E-plånböcker

E-plånböcker är ett bra alternativ till internetbank och kreditkort. Det är lite av en blandning. En e-plånbok kopplar man till sitt kreditkort och så kan man enkelt flytta över pengar utan att behöva skriva in sina kortnummer en massa gånger. Sen flyttar man snabbt, smidigt och tryggt pengar mellan sin e-plånbok och sitt bingokonto.

De största aktörerna bland e-plånböcker är NETeller, MoneyBookers och Click2Pay. Samtliga är väldigt stora och har miljontals kunder världen över. De är väldigt noga med säkerheter och gör stickprover på sina kontoinnehavare då man får skicka in kopia på till exempel till exempel sitt körkort eller pass för att visa att man är den man utger sig vara. En procedur dem gör för allas säkerhet och för att minimera riskerna att någon ska kunna luras.

Banköverföring

Är den långsammaste och kanske mest omoderna betalningsmetoden. Den är väldigt smidig och säker men det tar ofta några dagar innan pengarna kommer fram och det är även ett alternativ som inte tillåts av alla bingosidor.

Uttag från bingosidorna

Att ta ut pengar från bingosidorna är oftast precis lika smidigt som att sätta in pengar. Använder du dig av internetbank, kreditkort eller e-plånbok så är det bara ta ut till precis samma konto som du satt in ifrån och så är det inga konstigheter alls. Ibland tar bingosajterna vissa avgifter för uttag, detta rör sig dock bara om administrativa kostnader och inga stora summor, dessutom har man ofta något eller ett par gratis uttag varje månad vilket kan vara värt att hålla koll på och värt att kolla upp om man ska välja en ny bingosida. Det är ju alltid tråkigt att betala för saker som man kan få gratis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *