Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Innovativ mönsterbingo på 888 Bingo

888 Bingo För dig som spelat bingo online eller offline så vet du att det finns olika sorters bingo. Vanligast är variantbingo och klassisk bingo där du ska markera en vågrät eller lodrät rad om fem nummer. Sedan finns det Mönsterbingo som är en  mer innovativ och modern bingovariant.

När du spelar mönsterbingo ska du få bingo på ett speciellt mönster. De siffror som dras ska på din bricka bilda ett särskild mönster vilket ser olika ut beroende på var någonstans du spelar. Vanligt är att du ska lyckas markera fyra hörn, ett kryss, ett L eller en fyrkant.

Vill du liva upp ditt bingospel med mönsterbingo så ska du logga in dig på 888 Bingo mellan klockan 15:00-20:00 idag då sajten anordnar mönsterbingo i det färgglada bingorummet Blombuketten. Alla bingoomgångar bjuder på nya mönster och stora vinster. Bli en lycklig mönstervinnare redan idag genom att registrera dig på 888 Bingo. Som tack för ditt medlemskap får du 50 kr gratis att spela för och en insättningsbonus på 100% när du gör din första insättning!

Klicka här för att spela mönsterbingo på 888 Bingo – få 50 kr gratis att spela för

Posted in 888bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *