GD Star Rating
loading...

Hopa

Hopa bildades år 2005 och har sedan uppstarten kunnat erbjuda de mest säkra, rättvisa och underhållande skraplottspelen som finns på nätet. Huvudfokus ligger på skraplotter och på ett enda skrap kan du vinna så mycket som 10 miljoner kronor! Vid sidan av Hopas skraplotter erbjuds du som medlem ytterligare spelmöjligheter som är fördelade över en rad olika spelkategorier. Du kan på sajten spela såväl direktbingo som skraplotter, slotmaskiner, keno, blackjack och poker. Sammanlagt har du över 100 spel att välja mellan och med det sagt förstår du omöjligheten i att bli uttråkad på denna sajt! För Hopa är vinster det bästa som finns och de ser med spänning och glädje fram emot när nästa medlem kammar hem en storvinst och menar att varje vinnare är en lyckoambassadör för Hopa. När du vinner, vinner även Hopa. Har du tur vinner du direkt på sajtens aktuella välkomstbonus när du registrerat dig.

Bilder av Hopa
Hopa förstasida Förstasidan (klicka för att förstora)
Hopa registrering Registrering (klicka för att förstora)

Hopa bonus - få 50 kronor gratis bonus + upp till 200% insättningsbonus

Hopa ger alla sina nya medlemmar en välkomstbonus som tack för deras registrering på sajten. Direkt när du har registrerat dig ligger det nämligen 50 kr gratis och väntar på dig. När du sen vill göra din första insättning så får du ytterligare en bonus som varierar i storlek beroende på hur mycket du sätter in. 50% på 100-250 kr, 100% på 250-500 kr och över 500 kr så får du hela 200% bonus!

Såhär enkelt registrerar du dig på Hopa

  • Gå till Hopa.com. Klicka på bannern eller på fliken ”Ny användare”. Ett nytt fönster öppnas i vilket du klickar på knappen ”Spel Med Pengar”. Fyll i användarnamn och mejladress och intyga att du läst och accepterat Villkoren och intyga samtidigt att du är över 18 år. Klicka på ”Registrera och Få en Välkomstbonus”.
  • Fyll i dina personliga uppgifter och klicka sedan återigen på knappen ”Registrera och Få en Välkomstbonus”. Dina kontouppgifter och annan användbar information skickas till den mejladress som du angivit.
  • När registreringen är slutförd får du välja vilken välkomstbonus du vill använda. Du får 50 kronor gratis utan insättning!
  • Gör en insättning på 100 kronor eller mer och motta en insättningsbonus. En insättning gör du genom att ange betalsätt och betaluppgifter i det registreringsformulär som du finner i lobbyn under fliken ”Kassa”.

Säkra insättningar på Hopa

Hopa garanterar 100% säkra insättningar och utbetalningar. Som spelande medlem kan du välja mellan 8 olika betalsätt och kan betala med såväl kredit- och betalkort, PaySafe, Neteller, ClickandBuy, ClicktoPay, Moneybookers, FastbankTransfer eller Ecocard. Karamba har ett nära samarbete med de största svenska bankerna såsom Nordea, SEB, Swedbank och Handelsbanken och du kan enkelt föra över pengar från ditt bankkonto till ditt spelkonto via din Internetbank.

Hopa spel

Hopa har ett stort utbud av spel och på sajten samlas över 100 unika underhållningskällor! Hopas skraplotter är sajtens grundpelare men du har även möjlighet att spela keno, black jack, poker, direktbingo eller på enarmade banditer. Samtliga spel hittar du i det spelfönster som öppnas när du loggar in med ditt personliga konto. Spelen är indelade i de tre huvudkategorierna ”skraplotter”, ”snabba spel” och ”slots”. Under dessa kategorier finns sedan underkategorier som enkelt tar dig till de olika spelen. Kvaliteten varierar men håller överlag hög standard och har du bra uppkoppling så kommer du inte bli besviken! Bland storfavoriterna på sajten återfinns skraplotten 7th Heaven där du ska skrapa fram tre st sjuor. På ett enda skrap kan du vinna upp till 100.000 kronor och den prispotten är ett tydligt bevis på att ett så simpelt spel som en skraplott, kan resultera i en stora summor! Många av Hopas skraplotter har dessutom presentvinster gömda bakom skrapytan. Spelar du 7th heaven så belönas du med en överraskningspresent om du skrapar fram tre symboler föreställande ett paket. Hopa tar helt enkelt skraplotten till en högre nivå och är definitivt den rätta sajten att vända sig till om du vill skrapa lotter!

Kundtjänst

Hopas kundsupport fungerar bra och de som jobbar i supporten är trevliga och tydliga i sina svar som du får på svenska. Supporten finns tillgänglig via mejl, telefon, livechatt och fax. Behöver du direkthjälp bör du vända dig till livechatten eller till telefonsupporten. Är ditt ärende inte lika brådskande kan du mejla eller faxa din fråga och får då svar inom 24 timmar. Vi mejlade Hopas kundtjänst och blev trevligt bemötta. Dessvärre kunde bara kundtjänsten svara på en av våra två frågor. Det är fullt förståeligt men önskvärt hade varit om kundtjänsten erbjöd sig att återkomma när de hittat svaret på den ställda frågan.

Positivt och negativt

+ 150% insättningsbonus till alla nya medlemmar med bonuskoden PROVA150. + 50 kr gratis bonus till alla utan krav på insättning. + Extrabonus om du värvar en vän till sidan. + Enkelorienterad sajt. - Ingen bingoavdelning. - bristande kundtjänst.

Roliga minispel!

Royal Slots Royal Slots
Putsa kronan och manchettknapparna och gör dig redo för att leva kungligt via spelet Royal Slots! Du kan spela på tre slotautomater samtidigt och kan sammanlagt snurra fram 100.000 svenska riksdaler!
Ready, Set, Go! Ready, Set, Go!
Ägna dig åt lite fysisk aktivitet via mästerskapssloten Ready, Set, Go! Låt spelplanen anstränga sig till max medan du lugnt och stilla ser hur du blir världsmästare i såväl fotboll som basket, löpning och tyngdlyftning.
Golden Island Golden Island
I detta spel behöver du inte ta hänsyn till någon skattkarta för att hitta skattkistan; den ligger redan framför dig - gånger tre dessutom! Din uppgift är att klicka på den skattkista som du tror rymmer mest guld och har med andra ord 33% chans att vinna varje gång du spelar!

Nyheter


Hopa, 8.7 out of 10 based on 3 ratings