Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Högre jackpott hos UtopiaBingo!

Fredagen är äntligen här och för att fira in ännu en härlig sommarhelg ökar UtopiaBingo sin jackpott i sitt omåttligt populära bingospel Farlighed i Kærlighed. Den ofta utgående jackpotten ökas idag med hela 200 kronor och du har därmed chansen att få plånboken att växa lagom till helgens ledighet och många aktiviteter.

Farlighed i Kærlighed, på svenska ”farlig kärlek” , är ett 90-bollarsspel vilket är ett av de vanligaste bingospelen som återfinns på nätet. 90-bollarsbingo spelas i tre spännande omgångar som avslutas när alla tre vinstomgångar delats ut. Brickpriset är fantastiska fem kronor och är du redo att offra en femma ska du inte tveka att klicka dig in på Utopia Bingo ! Idag kan du spela detta jackpott-täta bingospel mellan 12-13 och 19-20. Givetvis erbjuder Utopia Bingo underhållning däremellan och ett hett tips är att testa spelet Uno-rea som erbjuder bingobrickor för det galna priset 50 öre, eller gå med i spelchatten där fräscha aktiviteter och vinster utlovas.

Nya spelare på Utopia Bingo får, förutom välkomstbonusen på 100 kronor, just nu 100% bingobonus på en första insättning på upp till 2000 kronor.

Klicka här och vinn bingojackpotten!

Posted in Utopia Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *