Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Här vinner du mest på nätet just nu

Bland nätets spelsajter hittar du mängder med vinstchanser. Våra kära bingosidor erbjuder bra jackpottar men kan inte mäta sig med de stora vinstvolymer som de progressiva jackpottar har. De progressiva jackpottarna slutar inte växa förrän det att jackpotten går ut. Varje ny spelare och varje ny insättning genererar i jackpottens tillväxt!

Om du vill vinna stort och snabbt är det spelautomater och slots som du ska satsa på! Här nedan har vi sammanställt en jackpottlista för progressiva jackpottar på spelautomater till dig med smak för riktigt stora vinster. Välj och vraka bland miljonvinsterna! Summan till höger om spelautomatens namn är nuvarande jackpott. Kom ihåg att den växer hela tiden! Detta är siffrorna för respektive jackpott den 9 maj klockan 12.30.

 • Mega Fortune35 979 852 kronor (35,9 miljoner kronor)
  – Världens mest kända spelautomat med den rekordstora progressiva jackpotten Mega Jackpott. Spelautomaten kommer från Net Entertainment och är nätets mest välspelade. Temat är enkelt och lyxigt och passar de flesta som söker snabb underhållning. Har förvandlat mängder med människor till förmögna människor och lär fortsätta på samma spår i all evighet. En perfekt spelautomat för dig som vill bli näste man eller kvinna att vinna den största jackpotten någonsin!
 • Mega Moolah1 040 916 kronor (1,00 miljon kronor)
  – Färgglad progressiv spelautomat som blir allt mer populär bland spelare på nätet. Finns på de flesta onlinecasinos och kommer från speltillverkaren Net Entertainment. Mega Moolah finns i fyra versioner och samtliga ingår i samma progressiva jackpottsystem. Moolah är slang för pengar. Säg ja till Mega pengar – säg ja till Mega Moolah för chans till miljonvinster.
 • Hall of Gods8 335 575 kronor (8,3 miljoner kronor)
  – Populär spelautomat med fornnordiskt tema som kan lära dig ett och annat om Nordisk mytologi samtidigt som spelet kan förvandla dig till miljonär. Jackpotten har tidigare gjort människor förmögna i såväl Sverige som övriga Norden. Vill du bli näste nordbo på tur, så är det ett bra läge att spela nu. Jackpotten har överstigit 8 miljoner kronor och fortsätter att ticka på!
 • Arabian Nights 8 548 014 kronor (8,5 milijoner kronor)
  – Med Arabian Nights kan du fly kalla Norden och ta del av exotiska arabvärlden med denna Alladin-inspirerade progressiva slot. Den progressiva jackpotten har vuxit sig riktigt stor nu och du har ett klassiskt guldläge att bege dig in i alladinstriden och kämpa om de 8,5 miljoner som jackpotten ligger i just nu.
 • King cashalot  – 276 158 kronor (0,27 miljoner kronor)
  – En spännande spelautomat med historiskt tema. Gillar du King Arthur, Svärdet i  Stenen och andra sagor och historiska berättelser från Storbritannien, så kan du låta King Cashalot ta dig tillbaka i tiden. Med lite tur vinner du jackpotten. Den är relativt “liten idag” men växer så det knakar för varje minut som går!
 • Major Millions759 447 kronor (0,75 miljoner kronor)
  – Bara namnet på denna spelautomat säger allt! Major Millions ger dig megastora miljoner om du prickar rätt på spelautomaten. Några svåra regler medföljer inte! Det är bara att snurra och sätta igång!

Samtliga spelautomater kan spelas på ComeOn som nyligen genomförde en totalrenovering av sajten.

Bli medlem på ComeOn här genom att registrera dig!

Du får en trevlig välkomstbonus direkt när du gör din första insättning. Välkomstbonusen ger dig upp till 400 kronor att spela för samt 10 freespins på Jack Hammer.

Posted in Dagens spel |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *