Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Har du haft krångel med en bingosajt?

Tyvärr finns det ju ingenting här i världen som alltid flyter på smärtfritt. Samma sak gäller för bingo på nätet. De flesta av oss har nog varit med om att det någon gång varit något som inte fungerar riktigt så som man vill eller så råkar man ha olika åsikter med bingosajten av en eller annan anledning. Jag själv hamnade i en liten dispyt med 888bingo för ett tag sedan och det fick mig att vilja hjälpa andra.

Står man själv mot en bingosajt så har man tyvärr inte så mycket att säga till om. Man kan inte göra sin röst hörd på ett enkelt sätt och det är nog tyvärr inte så troligt att Sverker Olofsson tar upp det i PLUS. Därför har jag valt att starta upp en del av ProvaBingo som hjälper er bingospelare om någonting går snett! Skriv in till mig om ni känner er orättvist behandlade. Jag skriver om det här och jag ger bingosajten en chans att förklara eller gottgöra. Jag kan inte garantera något men jag skulle tro att de i regel är lite medgörliga när de får öppen kritik som massor av bingospelare kan läsa 🙂

Har du haft några problem med en bingosajt så lämna gärna en kommentar eller skicka ett mail till mig på [email protected]

Posted in Okategoriserade |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *