Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Hämta din bonus hos Ladbrokes bingo

Ladbrokes bingo är en sajt som hela tiden lockar nya bingospelare till sidan. Vad som ligger bakom till varför alltfler spelare söker sig till hemsidan är ganska uppenbar. Det är främst den värdefulla Ladbrokes bingo bonus till alla nya medlemmar som skickar bingofantaster till sidan. Det är även deras extremt stora utbud av bingorum och spel som får allt fler spelare att öppna ögonen för sajten.

Ladbrokes bingo bonus

Ladbrockes bingo bonusDen bonus du kan ta emot just nu kommer garanterat att ge dig många möjligheter att testa på nya bingovarianter. Du kommer att få 400 kronor helt gratis att spela för, efter du spelat för dina första 100 kronor. Ett perfekt sätt att bekanta dig med alla spännande typer av bingo. Hos Ladbrokes bingo kan du spela 90 bollars-, 75 bollarsbingo och 75 bollars mösterbingo. Du kan även spela den populära bingovarianten Deal or No Deal bingo. Denna bingon har liknande regler som det välkända TV-programmet som delar namnet Deal or No Deal med bingovarianten.

Ladbrokes bingo jackpott

Ladbrokes bingo har alltid flera jackpottar uppe för dig att vinna. Du följer enkelt och lätt vilket vart du kan hitta och spela på jackpotten via startsidan. Startsidan uppdateras ständigt med de mest värdefulla jackpottarna, och det är enkelt för dig klicka dig vidare till dessa bingorum. Det är inte ovanligt att Ladbrokes bingo jackpottar är upp i en bra bit över miljonen och ibland mer än så.

Bli medlem och spela bingo på Ladbrokes bingo!

Posted in Ladbrokes Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *