Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Grymma erbjudanden på CaratBingo

Efter att avslutat en händelserik helg på CaratBingo så tittar man nu framåt för att skapa ännu en period full med kampanjer och bonuserbjudande. Nyss avslutades CaratBingo helgspecial med hela 3 miljoner i vinster i Mega Jackpot-rummet. Samtidigt firades det att några nya och heta spelautomater kom till hemsidans casino.

Vad finns att göra på CaratBingo?

Just nu finns det som vanligt massor att göra på bingosidan. Spela bingo, träffa nya vänner i CaratBingos bingochat, eller bara njut av alla CaratBingos minispel emellan dina bingoomgångar.

Caratbingo bonusPå hemsidan hittar du flera typer av bingo. Allt ifrån klassiska och simpel bingo till allt mer avancerad och kreativ bingo. Här hittar du mönsterbingo, 75-, och 90 bollars bingo. Du hittar lika lätt till bingo som har roliga och riktigt fördelaktiga specialfunktioner. En populär typ av bingo på CaratBingo är Deal or No Deal-bingo som ger dig mer puls under dragningen. Reglerna för denna bingo-variant är liknande som i TV-programmet ”Deal or No Deal” som de flesta känner igen.

Mega Jackpot, Studio 60 och Last Chance Saloon är även dem roliga bingorum som blivit alltmer populära på sistone. Mega Jackpot är ett det mest besökta rummen på CaratBingo. I rummet spelar du alltid om riktigt stora vinster som i genomsnitt betalar ut över en halv miljon kronor!

Spelar du någon gång inne på Last Chance Saloon så behöver du inte nödvändigtvis inte vinna i bingon för att vinna pengar. Bingorummet fungerar på så vis att alla som går vinstlösa från bingoomgången får en gratis skraplott där du kan skrapa ihop grymma vinster.

CaratBingo lojalitetsprogram

Utnyttja gärna CaratBingos lojalitetsprogram för att få ännu fler bingobonusar till ditt konto. Du kommer nämligen att belönas för din lojalitet på hemsidan och om du är aktiv i ditt bingospelande. Varje gång du köper bingobrickor så kommer du direkt att bli belönad med så kallade ”lojalitetspoäng”. Dessa poäng kan du sedan växla in mot CaratBingo bonusar. När du spelar med en bonus som är köpt av lojalitetspoäng så finns det inte några omsättningskrav för att ta ut dina pengar. Du kan se hur många poäng som du har samlat på dig genom att gå till sidan för lojalitetspoäng. Det är när du nått upp till 750 poäng som du kan växla in till en bingobonus!

CaratBingo Bonus

Alla nya medlemmar får just nu en CaratBingo välkomstbonus. Detta är för att du som bingospelare ska kunna slappna av i början, kanske testa nya bingovarianter, kanske testa minispel eller bara spela vanlig bingo. CaratBingo bonus är riktigt bra just, 100 % upp till 1500 kronor på din första insättning!

Spela bingo hos CaratBingo och ta del av alla roliga bingovarianter!

Posted in Caratbingo, OnlineBingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *