Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Gratis bingosajter

Gratis bingo är ju väldigt populärt och gratis bingosajter finns det faktiskt ganska gott om. Dock så är det ju inte alltid så lätt att veta vilka som är bra och vilka som är mindre bra så jag tänkte ta och rekommendera ett par stycken gratis bingosajter som är mina personliga favoriter. De är väl beprövade både av mig och av många andra bingoälskare.

Topp 3 – gratis bingosajter

Bäst av alla gratis bingosajter är UtopiaBingo som ger alla nya spelare 100 kronor gratis att spela för direkt när man registrerar sig. Dessutom så kan man provspela alla UtopiaBingos spel för pengarna och inte bara bingo på nätet. Klicka här för att hämta dina 100 kr!

MamaMia Bingo kammar hem silverpengen och här får man 80 kr gratis att spela för direkt när man registrerar sig. Tyvrärr kan dessa bara användas till bingo på nätet så här får du skippa casinospelen. Klicka här för att hämta dina 80 kr!

Maria Bingo må vara nordens största bingosajt men här når de inte riktigt hela vägen fram. 50 kronor gratis bingo erbjuder de dock så en bronspeng kniper de i alla fall, även här kan pengarna bara användas till bingo på nätet dock. Klicka här för att hämta dina 50 kr!

Posted in Gratis Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *