Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Gratis bingobrickor hos WilliamHill

Dags för senaste nytt här hos ProvaBingo och idag vill jag berätta för dig om WilliamHill. Denna bingosida har länge varit stor i England, men är ganska ny i Sverige, så frågan är om du hört talas om den eller inte? WilliamHill har ganska mycket på gång nu i juni, så jag tänkte att jag går igenom en del godbitar för att du ska veta vad som gäller.

Spela i veckan hos WilliamHill

På måndagar kan du köpa alla bingobrickor i Sällskapsrummet för halva priset men ändå spela för hela priset. Du kan spela hela dagen, från klockan 10.00 till 01.00. Under den här tiden kostar bingobrickorna endast 50 öre!

Och på måndag kvällar fortsätter bingospelandet med massor av vinstchanser. Se till att vara i Topprummet på måndagkvällar mellan klockan 19-01 för att ha chansen att vinna 200 000 kronor med brickor som endast kostar dig 10 öre. I den här kampanjen kan du dessutom spela två Bingo Linx spel till det låga priset av endast 1 krona per vecka.

På tisdagar finns en pengastege att klättra på i Topprummet. Stanna kvar efter Bingo Linxen klockan 19 för att vara med och klättra på bingostegen, där du ända fram till klockan 23 kan spela om större och större vinstpotter efter varje spel. Bäst av allt är att brickorna endast kostar 1 krona styck och prispotten ökar stadigt från 6000 kronor klockan 19 och ända upp till 10 000 kronor klockan 23. Hänger du med hela vägen?

Veckan rullar vidare, och på onsdagar skulle jag definitivt hålla till i 2-för-1-rummet hos WilliamHill om jag var du. Rummet öppnar klockan 10.00 och där inne får du en bricka gratis när du köper en bricka. Du dubblar alltså din vinstchans. Och inte nog med det. Från klockan 17 på onsdagkvällar kan du till och med få ännu fler brickor gratis vid köp av en bingobricka. Håll utkik i 2-för1-rummet!

Spela i helgen hos WillamHill

Varje lördag får du dubbelt så mycket bingogodis för pengarna om du köper brickor i Sällskapsrummet. För varje bricka du köper får du en extra av WilliamHill.

Och på söndagar kan du fynda gratis bingo brickor i Topprummet. Mellan klockan 18:00-00.00 kan du köpa en bricka och få upp till fem brickor gratis. Du kan köpa brickor från 10 öre styck, och prispotten sträcker sig ända upp till 6000 kronor för dessa spel.

Det finns som du märker jättemånga återkommande kampanjer hos WilliamHill, så du riskrerar inte att bli uttråkad. Ha så roligt nu, och glöm inte att läsa regeler och villkor innan du börjar spela.

TA DEL AV KAMPANJERNA HÄR!

Posted in Bingo bonus, William Hill Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *