GD Star Rating
loading...

Spela gratis bingo utan pengar och insättning

Vi rekommenderar starkt att man tar sina första steg som online bingospelare med gratis bingo pengar utan insättning. Då får du chansen att spela gratis bingo på nätet utan att behöva krångla med insättningar och du kan lära känna de olika bingosajterna innan du behöver bestämma dig. För att du ska kunna få så mycket valmöjligheter som möjligt har vi listat alla våra rekommenderade sajters bingobonusar. Prova gärna flera bingosajter på nätet, det viktigaste för att en bingokväll ska bli lyckad är att man trivs med sin bingosida och att allting flyter på smidigt.

Här hittar du en lista över gratis bingo erbjudanden!

Är det en röd text under erbjudandet betyder det att du måste använda bonuskoden när du registrerar dit konto.

Hur tar jag del av en gratis bingo bonus?

För att ta del av ett gratiserbjudande klicka bara på någon av bingosidornas namn eller någon av deras reklambanners här nedan. Sedan är det bara att registrera ett konto och oftast ligger pengarna på kontot direkt efter registreringen. I vissa fall krävs det att man skickat ett mail till deras support om att man vill ha sina gratis pengar men det brukar gå snabbt och smärtfritt.

 

Kan jag ta ut mina gratis bingobonus pengar?

Du kan aldrig ta ut pengarna direkt utan du måste alltid omsätta dem ett visst antal gånger. Vad som gäller för regler för en specifik bingosida får du läsa om på deras hemsida. Framförallt är gratis pengarna till för att man ska kunna prova på och spela bingo på nätet utan att behöva krångla med insättningar först, en gratis bingobonus gör det smidigare helt enkelt!

 

Kan jag ta ut eventuella vinster vunna med gratis bingo pengar?

På de flesta gratis bingosajter kan du det men inte på alla. Undantag från detta är bland andra Maria Bingo och Utopia Bingo där du bara kan använda gratis bingo pengarna till att prova på bingosidan och bingospelen för att känna på vad du tycker om just deras sida. Sätter du dock in pengar så behåller du dina gratis pengar utan insättning och kan använda dessa till att vinna riktiga pengar sedan.

 

Kan jag registrera mig för flera olika gratis bingosajter på nätet?

Ja, här hitta du en hel gratis bingo lista över gratiserbjudanden och du kan registrera dig och spela på allihop. Det som som sagt ett bra sätt att förälska sig i spelet och gemenskapen. Känna på spänningen och ha roligt helt utan att behöva ta några risker. Så kan du hitta en bingosajt där du trivs och så kan du sätta in pengar och få en fin bingo bonus och massor av chanser att vinna storkovan.

 

Behöver jag lämna ut kontouppgifter?

Nej, för att prova bingo gratis behöver du aldrig ge ut några kontouppgifter. Däremot kan du vara tvungen att skriva in ditt personnummer för att bingosajter på nätet inte vill att man ska kunna missbruka deras gästfrihet och använda gratisbonusarna mer än en gång. Dessa uppgifter är dock alltid helt säkra på de bingosajter som vi rekommenderar.

Spela gratis bingo utan pengar och insättning, 7.0 out of 10 based on 29 ratings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Spela gratis bingo utan pengar och insättning, 7.0 out of 10 based on 29 ratings