Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Gratis bingo hos Betsson

gratis bingo på betsson bingoUnder juli månad så kommer Betsson bingo att erbjuda alla sina nya medlemmar att spela bingo med en värdefull bonus. Dessutom så kommer alla gamla och nya medlemmar ha chansen att spela gratis bingo mer än en gång varje dag. Under det bingospelet som är gratis så behöver du givetvis ingen insats själv. Däremot spelar du för fina vinster upp till 450 kronor. Det är ju inte helt fel att kunna vinna pengar, utan att ens behöva ta risken att förlora en enda krona själv.

Gratis bingo på nätet

Det finns många bingosajter som du kan spela gratis på. Det vanligaste sättet för att kunna spela kostnadsfritt på bingo är ju självklart att använda sig av en bingo bonus eller liknande erbjudanden. Hos Betsson får du nu chansen att spela utan insats både med en bonus och i deras speciella bingorum där alla spel är gratis, och har dessutom fina och stora vinster.

Bonus på bingo

Det första som du kommer att göra på Betsson är att motta en bonus. Denna bonus kan du använda dig av när du ska göra din första insättning på hemsidan. Du kommer då att direkt kunna använda dig av denna bonus och den kommer att se till att du får hela 100 % mer att spela för upp till 250 kronor. Det gör så att du får en bra start på din nya bingosida, och mycket extra bingobrickor helt gratis. Ta chansen och gå in på Betsson bingo redan idag och börja spela bingo med bonus.

Bli medlem på Betsson idag!

Posted in Betsson Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *