Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Fruit shop slots

Fruit Shop SlotsFruit shop slot har precis lanserats hos Vera&John och det är ett spel som bjuder på både spänning och underhållning. I Fruit Shop slots på nätet har man lyckats fånga den klassiska känslan och enkelheten i de ursprungliga slotsspelen men gjort det i en modernare, mer energirik och färgglatt fänglande stil! Här krävs ingen nedladdning utan du kan snabbt vara igång och jaga storvinsterna.

Fruit Shop slots är en 5-hjuls spelautomat med 15 fasta linjer och självklart går det finna freespins och det finns massor av möjlighet att mångdubbla sina vinster med olika multippler. Helst av allt vill du hitta så kallade Wild symboler som ger hela fyra gånger vinsten.

Fruit Shop slot och Vera&John

Vera&John är ett nytt casino på nätet där man satsar på ett stort spelutbud och en kundtjänst som alltid strävar efter att ge snabb och trevlig service. För dig som är ny spelare så finns en bonus på upp till 5000 kr som ligger och väntar. Visst känns det som man brukar ha lite extra tur när man provat något nytt?

Både Fruit Shop Slot och Vera&John är ju nytt så det borde ju betyda dubbel “prova-något-nytt-tur”, spela idag så du inte går miste om chansen!

Klicka här och prova Fruit Shop slots hos Vera&John!

Posted in Slots på nätet |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *