Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Fredagsbonus hos MamaMia Bingo

hög med pengarTGIF – Thank God Its Friday, brukar man ju säga och MamaMia Bingo firar som vanligt att det är helg med en bingo bonus. Fredagsbonusen är ett perfekt tillfälle att fylla på bingoplånboken lite inför helgens spelande och ger dig 100% bonus på en insättning upp till 200 kronor. Sätt in 200 kronor och få 200 kr extra att spela för!

Under fredagskvällen kan du dessutom spela både Team/Solo-turnering där den person/det lag som vinner flest gånger under en timme belönas med 50 kronor extra och det laget som har det fyndigaste namnet belönas med ytterligare 20 kronor. Efter det kan du vara med och spela Pengachansen, från 18.00 och ända fram till midnatt där alla pengar betalas ut i kontanter som du kan få direkt insatta på ditt bankkonto!

Är du ny bingospelare och har inget konto sedan innan hos MamaMia Bingo? Då kan du registrera ett konto och få 80 kr gratis bingo, när du gör din första insättning så får du dessutom 100 kr bonus plus ytterligare 100 kr som presentkort hem på posten. Ett presentkort som kan användas till allt från möbler på IKEA till mat från Konsum.

Klicka här för att registrera ett konto!

Posted in MamaMia Bingo, Svensk Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *