Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Fransyska vann 20 000 Euro

Den 5 november 2010 vann en fransk kvinna hela 200 000 kr (20 000 Euro) hos Scratch2Cash då hon spelade skraplottsspelet “Ocean Pearls”. Hon satsade 60 kronor som gav henne en vinst på 200 000 kr. Hon är bara en i raden av vinnare hos Scratch2Cash denna höst, för några veckor sedan vann en kvinna jackpotten på 10 miljoner kr!

Nadia V. kommer från Frankrike och är en välkänd spelare hos Scratch2Cash. Spelet i fråga var Ocean Pearls, där största vinsten är 2 miljoner kr.

“Jag är verkligen glad över vinsten. Jag brukar spela när jag kommer hem från jobbet, tycker det är avslappnande. Just denna morgon jobbade jag inte och jag ville spela. Jag satsade 60 kr… När jag såg vinstsumman blev jag alldeles häpen. Det gick långsamt upp för mig att jag hade vunnit, jag tittade flera gånger och det stod “Du vann!” skrivet med röda bokstäver.”

Hon fortsätter:

“Jag var som fastklistrad i stolen. Efteråt gick jag ut med hunden och jag var så lycklig under promenaden. Det här är första gången som jag vunnit så mycket pengar. Det förändrade mitt liv som man säger. Jag vill flytta och detta är en hjälp på vägen. Det här händer vanliga människor, det är jag beviset för… Jag älskar att spela och jag kommer att forsätta göra det. Hoppas på att turen kommer att vara med mig! Tack så mycket, tusen tack till er på Scratch2Cash!”

Det är bara att gratulera Nadia till den stora vinsten och önska henne lycka till i framtiden!

Vill du också prova lyckan hos Scratch2Cash så får du 50 kr gratis här!

Posted in Scratch2Cash |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *