Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Få 600 kr att spela för på JackpotJoy bingo

spela bingo på jackpotjoyDet råder ingen tvekan om att JackpotJoy Bingo blivit en storfavorit i de svenska stugorna. Sajten har med sin lekfullhet och enkelhet lyckats charma den svenska bingopubliken som gång på gång får uppleva den ena roligheten efter den andra i JackpotJoys underhållande bingorum. Just nu har man ökat på välkomstbonusen och ger nya medlemmar upp till 600 kronor att spela för plus en chans att vinna 25 000 kronor i godisjakten.

JackpotJoy är det bästa alternativet för nybörjaren men är även en god bingovän för den mer erfarna bingopubliken. Särskilt bra är bingosidan för dig som gillar ett brett kampanjutbud med nya kampanjer varje vecka och dagliga erbjudanden. Just nu finns det ett tiotal roliga kampanjer med vitt skilda teman och vinster.

Det bästa med deras kampanjer är att de känns samtida och att de anpassas efter vad JackpotJoys spelare snackar om. Nu under VM finns till exempel en chatt-tävling kallad VM-tipset och ett roligt flagg-samlingsspel som går ut på att du ska samla flaggor som tillhör alla 32 nationer som deltar i VM och på så sätt samla ihop en trevlig kontantbonus!

Om du inte redan är medlem på JackpotJoy så ska du definitivt ge bingosidan en chans. Den må ha ett någorlunda ”barnsligt” upplägg med sina tecknade figurer och den lekfulla designen – men det gör egentligen ingenting och de flesta spelare lär sig att gilla den skojfriska atmosfären. Det är väldigt lättsamt och roligt vilket i förlängningen leder till att du känner dig lugn och trygg, harmonisk och ”hemma” medan du spelar på JackpotJoy.

Alla är välkomna att spela och delta i alla roligheter. Det är väldigt kravlöst. Det enda JackpotJoy kräver från din sida är att du registrerar ett konto på deras sajt. Det är gratis och kommer att ge dig pengar att spela för (upp till 600 kronor) och fritt tillträde till alla bingo- och casinospel som JJ har att erbjuda.

Bli medlem på JackpotJoy Bingo idag – få 200 % insättningsbonus upp till 300 kr

Posted in Jackpotjoy Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *