GD Star Rating
loading...

Extraspel

Extraspel är en spelsajt som ägs av Safeplay Gaming Ltd som likt de flesta spelbolag är stationerat på Malta. Alla spel bygger på mjukvara från maltesiska NG International Ltd, samma bolag som anlitats av de populära skraplottsajterna Hopa, TopScratch och Karamba. Rättvist spel, säkerhet, integritet, underhållning och spelglädje är högsta prioritet för Extraspel som gör allt och lite till för att sina spelande medlemmar ska trivas så bra som möjligt.

Sajten samlar 100 härliga spelmöjligheter för dig som är över 18 och har en förkärlek för bra och vinstgivande spel. Sajten har riktat in sig på skraplotter men erbjuder även andra spelalternativ såsom slotmaskiner, roulette, poker och bordsspel. Som spelande medlem bjuds du verkligen på det lilla extra och du kan se fram emot timtals av underhållning i en färgsprakande och angenäm spelmiljö.

För att göra det extra trivsamt för sina nya medlemmar välkomnar Extraspel alla nyregistrerade spelare med en välkomstpresent. Du får 50 kronor gratis att spela för samt en hundraprocentig insättningsbonus vid din första insättning. De 50 kronorna räcker gott och väl till 2 skraplotter på vilka du kan vinna upp till en miljon kronor!

extraspel

Bilder av Extraspel
extraspel förstasida Förstasidan (klicka för att förstora)
extraspel registrering Registrering (klicka för att förstora)

Extraspel – få 100% insättningsbonus + 50 kr gratis bonus

Extraspels välkomstbonus är ovanligt generös med tanke på hur mycket pengar den kan gererera i. Du får 100% insättningsbonus upp till 1000 kronor samt en fri bonus på 50 kronor – helt utan insättning! Sammanlagt kan du efter registrering och insättning spel för 2050 kr. Än mer fantastiskt är att du för dina gratispengar kan vinna upp till en miljon kronor!

Såhär enkelt registrerar du dig på extraspel

  • Gå till extraspel.se. Klicka på bannern eller på fliken ”Ny användare”. Ett nytt fönster öppnas i vilket du klickar på knappen ”Spel Med Pengar”. Fyll i användarnamn och mejladress och intyga sedan att du läst och accepterat Villkoren och intyga samtidigt att du är över 18 år. Klicka på ”Registrera och Få en Välkomstbonus”.
  • Fyll i dina personliga uppgifter och klicka sedan återigen på knappen ”Registrera och Få en Välkomstbonus”. Dina kontouppgifter och annan användbar information skickas till den mejladress som du angivit.
  • När registreringen är slutförd får du välja vilken välkomstbonus du vill använda. Du får 50 kronor gratis utan insättning och kan få insättningsbonus/matchningsbonus på 100% upp till 1000 kronor.

Säkra insättningar på Extraspel

På Extraspel sätts kvalitet, funktionalitet och säkerhet i första rummet. Dina insättningar och vinster är därför säkra hos Extraspel och dina uppgifter är konfidentiella handlingar. Det finns åtta stycken insättningsmöjligheter och du kan välja att göra din betalning med betal- och kreditkort som Visa och Mastercard, genom populära nätplånböcker såsom Neteller och Moneybookers eller via din Internetbank om du är kund hos Nordea, SEB, Swedbank eller Handelsbanken.

Extraspel spel

Extraspel anses vara en av nätets mest populära skraplottsajter. Du erbjuds en mängd olika spelalternativ och det finns utan tvekan någonting för alla. För den idrottsintresserade kan vi tipsa om sajtens sportdel. Den finner du under kategorin skraplotter och kan där njuta av bowling, hästkapplöpning, fotboll, basket eller sportfiske. Är du istället intresserad av mode, glammiga festkvällar och lyxiga designkläder så ska du testa skraplotterna ”Dress Up Diva”, ”Holiday Hotel” eller ”Chic Boutique”. De bjuder på en flärdfylld spelupplevelse som kan ge dig härliga jackpottar på några få och snabba skrap!

För dig som hellre spelar bingospel finns ett otroligt roligt skrapspel som kombinerar bingo och skrap i ett. Du snurrar på bollhjulet och ut rullar ett gäng bollar. Därefter skrapar du på en av lottens skraprad och har du tur så gömmer sig samma siffror bakom skrapytan, som de som visas på bollarna. Ett riktigt innovativt och annorlunda spel som är ett klassiskt exempel på den kreativitet och spelnivå som är genomgående hos Extraspel.

Kundtjänst

Extraspels kundtjänst fungerar felfritt och de som jobbar i supporten är hjälpsamma och tydliga i sina svar som du får på svenska. Du når supporten via mejl, telefon, livechatt eller fax. Behöver du direkthjälp bör du vända dig till livechatten eller till telefonsupporten. I andra fall kan du mejla eller faxa din fråga och får då svar inom 24 timmar.

Vi skickade vår fråga till Extraspels mejl klockan 21.30 den 31 januari 2012 och fick svar den 1:a februari. Vi fick svar på vår fråga och bemöttes väl. Det fanns några stavfel i mejlet men utöver det var vår mejlkontakt med kuntjänsten felfri.

Positivt och negativt

+ 100% insättningsbonus till alla nya medlemmar.
+ Satsa 1000 kr, få 2000 kr att spela för.
+ Få två skraplotter gratis – vinn upp till 10 miljoner kr.
+ Innovativa spel

- Ingen bingoavdelning
 

Roliga minispel!

Smile Smile
Ta fram ditt största leende och satsa en glad peng på Smile, slotspelet som aldrig slutar le! Här finns all anledning att vara lycklig då du kan spela på nio insatslinjer och fem snurrande hjul och vinna upp till 10.000 kronor!
Roulette Lounge Roulette Lounge
Glid in i den lyxiga loungen Roulette Lounge och njut av klassisk roulette i en modern tappning. Roulettehjulet har 36 stycken fack och dubbla vinstmöjligheter! Välj färg och fack, kasta kulan och se om vinsterna ramlar över dig!
Monaco Glamour Monaco Glamour
Letar du efter ett klassiskt kombinationspel i form av en slotmaskin så ska du bege dig till lyxiga Monaco. Där väntar Monaco Glamour – ett fartfyllt slotspel som ändlösa vinstkombinationer!

Nyheter


Extraspel, 10.0 out of 10 based on 1 rating