Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

En dansant bingosommar på Guldbingo

Guldbingo kampanj juniGuldbingo bjuder på en intressant och dansant bingosommar. Varje ny sommarmånad levererar Guldbingo en ny kampanj som alla medlemmar få ta del av. Nu i juni har Guldbingo en riktigt svängig kampanj som kommer generera i 10 stycken presentkort från iTunes.

Gå direkt till kampanjen och vinn presentkort på iTunes nu!

Om iTunes

iTunes är en musiktjänst från Apple där du kan köpa digital musik. Du hittar all slags musik från hela världen och har ett enormt bibliotek av musik- och videofiler och skaparna bakom iTunes kallar iTunes för “den bästa platsen att lyssna, titta, läsa, spela, utforska och  handla”. Vi på ProvaBingo håller med på några av punkterna, även om vi föredrar att spela på bingosidor, snarare än iTunes!

Presentkort på iTunes från Guldbingo

iTunes presentkort Guldbingo

Guldbingo kommer att leverera 10 presentkort till 10 unika bingospelare via bingosidans pågående kampanj. Med presentkortet får du tillgång till iTunes som vi beskrivit ovan och kan välja fritt bland utbudet och shoppa loss!

ProvaBingo kollade in iTunes och upptäckte ganska snart att det finns allt och lite till i musikväg. Bingorummen och chattrummen kan ibland ha bra musik men det kan bli lite enformigt efter någon timmes spelande. Då är det perfekt att sätta på lite skön musik som får dig i härlig bingostämning.

Så får du presentkortet!

Om du är intresserad av presentkortet från iTunes behöver du bara registrera ett medlemskonto på Guldbingo. Så snart du har ett medlemskonto kan du delta i kampanjen. Det gör du genom att göra en insättning och spela på spelautomaten Shipwrecked för 100 kronor eller mer. Så snart du spelat för 100 kronor, kvalificeras du automatiskt till utlottningen av presentkorten. Sista kampanjdagen infaller den 30:e juni och dragningen av presentkorten sker den 1:a juli. Om du vinner kommer du kontaktas via mejl eller telefon. Se därför till att dina kontaktuppgifter är korrekta!

Spelautomaten Shipwrecked

Shipwrecked på GuldbingoShipwrecked är en spelautomat från Abberant som svarar för Guldbingos totala spelutbud. Spelet har fem hjul och nio insatslinjer och som minst kan du satsa ett mynt per linje. Temat för spelautomaten är havsdykning och som spelare får du iklä dig rollen som en dykare på jakt efter gömda skatter under ytan. Det finns scattersymboler som gör det enklare att vinna och som dessutom multiplicerar dina vinster. Spelet består även av ett roligt bonusspel som du får spela om du snurrar fram tre hummer-symboler på spelplanen.

Shipwrecked är ett helt klart underhållande spel som vi på Provabingo kan rekommendera dig att spela. Om du någon gång ska spela spelet så är det nu när Guldbingo kopplat det till 10 trevliga presentkort-vinster!

Posted in Guldbingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *