Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Elvis forever skraplott

Elvis Forever SkraplottElvis forever skraplott är en hyllning till Elvis ”The King”, han utgör huvudrollen i detta spel och det gäller att skrapa fram två identiska Elvis-album i en linje för att vinna pengar. Maxvinsten du kan vinna i spelet ligger på 2 miljoner kr! Man spelar med en klassisk 50-tals och jukebox bakgrund, med Elvis-bilder och animationer, men också sånger och ljud. Du kan här höra musik från några av Elvis allra största hits. För dig som ett gammalt Elvis-fan är detta därav ett givet skraplottspel!

Nya spelare får 50 kr gratis att spela för och en välkomstbonus på 100% upp till 2000 kr. (Här hos Provabingo erbjuder vi 150% välkomstbonus bara för våra besökare ange bonuskod: prova150) Vill du ha en trevlig och lättanvänd sajt är Scratch2Cash det givna valet. Här hittar du direktbingo, skraplotter, slots (spelautomater) och mycket mer. Att registrera sig går fort och du kan spela gratis för skojs skull, eller öva – för att sedan använda dina 50 kr gratis och bonus för chans att vinna miljoner!

1. Registrera dig på scratch2cash.com

2. Få 50 kr gratis eller gör en insättning och få 150% välkomstbonus – sätter du exempelvis in 200 kr får ytterligare 300 kr att spela för. (bonuskod: prova150)

3. Välj skraplotten Elvis Forever under fliken ”Skraplotter”

Posted in Scratch2Cash |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *