Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Drömvinst i bingorummet

Det var verkligen en riktig turdag för bingospelaren ”Bettyen”, som nyligen vann hela 1,6 miljoner kronor på minispel. Det var en helt vanlig dag då ”Bettyen” valde att pausa sitt bingospelande med Carat Bingos minispel Bouncy Balls. När vinstlotten avslöjade vilken vinst den gömde så var det ett faktum att ”Bettyen” hade blivit miljonär.

Minispel på CaratBingo

CaratBingos minispel är perfekt när du vill varva ner i bingon, eller när du väntar på en bingoomgång ska dra igång. Mini-spelen går blixtsnabbt att öppna och börja spela. Det är tanken att du ska kunna spela under tiden ett nytt bingospel inväntar sin start.

CaratBingos minispel har blivit väldigt populärt på senaste tiden. Många medlemmar har verkligen öppnat upp ögonen för de otroligt roliga minispelen på hemsidan. Populäraste sidospelen på CaratCasino är Pirate Plunder och Mafia Millions som är två mini-slots.

Minispel behöver inte innebära minivinster. Det finns mängder av saftiga drömvinster att skrapa fram. Fråga bara spelaren ”Bettyen”.

CaratBingo välkomstbonus

Testa att spela bingo och de häftiga minispelen på CaratBingo. Just nu erbjuder CaratBingo en välkomstbonus. Det är en insättningsbonus som ser till att du 100 % extra på din första insättning. Du kan välja att sätta in upp till 1,500 kronor. Därför kan du totalt få upp till 3000 kronor att spela för.

Det är verkligen riktigt härliga pengar att ha när man börjar spela bingo. Se till att även testa minispelen emellan bingoomgångarna. Vem vet? Kanske är det du som blir CaratBingos nästa miljonär.

Testa minispel hos CaratBingo

Posted in Caratbingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *