Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Dags för nylansering av Rosa Bingo

Rosa Bingo nylanserasNätets mest rosa bingosajt nylanseras idag. Efter önskemål från kunder har ledningen bakom Rosa Bingo bestämt sig för att röra om i grytan och göra om bingosajten. Det är främst chatten som omorganiseras och förändras; ett gäng nya chattmoderatorer välkomnas samtidigt som man tar in några gamla favoriter som saknats av spelarna.

Rosa Bingo behöver en förändring 2014. Trots hög aktivitet från spelarnas sida, en hel del nyregistreringar och en unik välgörenhetsnisch, så har inte Rosa Bingos ledning känt att bingosajten nått ända fram. Svaret på frågan vad som saknades på Rosa Bingo fick ledningen av Rosa Bingos medlemmar vilket lett till den nylansering som sker idag, den 14 januari 2014.

Bingosajtens medlemmar kan se fram emot att få möta nygamla favoriter i chatten under dagen. CM-Morten, CM-Hauk, CM-Nadine och flera andra chattmoderatorer kommer från och med idag att finnas på plats i chatten. Det kommer självklart resultera i fler chattspel och tävlingar, bättre och mer lättillgänglig information samt fler bingovänner att chatta med.

Det ser ut som att det nya bingoåret på Rosa Bingo kommer att bli toppen. I samband med nylanseringen så kommer Rosa Bingo att dela ut presentkort till alla som gör en insättning fram till den sista januari. Presentkortet är kopplat till ICA och ger innehavaren 100 kronor att handla för i matbutiken. Vill du ha ett presentkort så ska du se till att bege dig till Rosa Bingo och genomföra din insättning. Erbjudandet gäller en gång per hushåll/spelare.

Att få ett presentkort förutsätter att du är medlem på Rosa Bingo och att du tagit del av bingosajtens välkomstbonusar. Nya medlemmar får alltid 100 kronor gratis att spela för och en insättningsbonus på 100 % upp till 2000 kronor. Innan du kan få ICA-presentkortet så behöver du ha utnyttjat ditt välkomsterbjudande. Blir du medlem idag så hinner du definitivt genomföra och omsätta din första insättning och göra din andra insättning innan den 31 januari.

Bli medlem på Rosa Bingo idag – få välkomstbonus + presentkort

Posted in Rosa Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *