Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Dags att ladda upp inför bingobalunsen hos Jackpotjoy

Den här kampanjen startar inte förrän om en vecka – den 20 mars – men vi vill redan nu passa på att be er markera det datumet i almanackan. Bingo brukar som bekant inte bjuda på några större vinster, men nu är det slut med det … hos Jackpotjoy väntar hela 30000 kr i potten!

Bingobalunsen 20 mars 2016

Bingobalunsen hos Jackpotjoy körs bara en gång per månad, och nu i mars finns det hela 30000 kr som simmar omkring i potten och väntar på att fiskas upp! Spelet startar 20:45 och slutar 20:55, så det gäller verkligen att passa tiden här alltså. Får du en full bricka vinner du hela 10000 kr, men det är inte allt. Även om du skulle få en, två, tre eller fyra rader får du tusentals kronor i vinst:

  • Full bricka: 10 000 kr
  • Fyra rader: 8 000 kr
  • Tre rader: 6 000 kr
  • Två rader: 4 000 kr
  • En rad: 2 000 kr

Blir du den som prickar raderna eller till och med den fulla brickan först? Naturligtvis kan du köpa på dig fler brickor till detta bingo event också, ett perfekt tillfälle att samla familjen en stund och spela något som alla förstår sig på direkt. Varje bricka kostar fem kronor så det är inga jättesummor vi pratar om.

Att spela bingo på nätet är egentligen lika lätt som att göra det i en riktig bingohall eller framför tv:n. Det största hindret online är väl att du måste skapa ett konto hos värden, i det här fallet Jackpotjoy. De är dock en av de största och mest betrodda aktörerna på marknaden, så du kan vara trygg med att lämna personuppgifter då du registrerar dig.

Skapa konto hos Jackpotjoy nu

Gillar du bingo kommer du gilla Jackpotjoy också, det är vi helt säkra på. När du skapar ditt konto hos dem får du nämligen 100 kr helt gratis att börja spela för! Det är det perfekta sättet att lära sig bingo på nätet. Visserligen måste de hundra kronorna omsättas två gånger innan uttag kan göras, men du kan i alla fall ha roligt under tiden!

När du sedan gör din första insättning (du måste fylla på ditt spelkonto hos Jackpotjoy för att kunna spela bingo med riktiga pengar) får du 200 procent extra bonus! Minsta insättning som gäller är 100 kr. Välkomstbonusen kan endast utnyttjas en gång per person.

Posted in Jackpotjoy Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *