Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Chattvärd hos MamaMia Bingo

Bingon tar aldrig paus hos MamaMia Bingo som verkar vara fullt av överraskningar till både sina gamla- och nya bingomedlemmar. Här på hemsidan så bjuds du på grym underhållning från bingorummen och deras spännande bingo. Ännu roligare blir det om du går med och spelar i ett av MamaMia bingos chattrum. Då får du vara med i gemenskapen på riktigt. Chatta med hemsidans chattvärdar, få nya bingovänner, och ha en riktigt rolig stund inne i värmen.

Ny chattvärd hos MamaMia Bingo

mamamia bingoDet har börjat en helt ny chattvärd hos MamaMia Bingo. Hans namn är Jan Vidar Jansson och kommer göra allt i hans makt för att du ska få en rolig bingoupplevelse på hemsidan. Han kommer likt de andra chattvärdarna på bingosajten stå till tjänst med att anordna chatt-tävlingar med riktiga pengar som vinster. Det kommer även att finnas plats i chatten för enklare supportfrågor, andra roliga lekar, och en stor portion humor. Så varför inte registrera dig idag, för att sedan kunna ha obegränsat skoj i bingosajten som redan många spelare hitta till.

MamaMia bingo bonus

Bli medlem direkt på hemsidan och hämta MamaMia bingo bonus med en gång. Denna MamaMia bingo bonus ser till att du som ny medlem får en extra bra start på hemsidan. Först och främst så kommer du att få med dig 50 kronor helt gratis att spela för direkt efter du registerat dig. Du kommer dessutom att få en insättningsbonus som du använder för dig första insättning. Denna kommer att ge dig hela 100 % upp till 200 kronor.

Spela bingo med MamaMia Bingos nya chattvärd och hämta din bonus på 100 % upp till 200 kronor!

Posted in MamaMia Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *