Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Caratbingo februari kampanj

Hos Caratbingo får du en välkomstbonus som du sent kommer att glömma. Innan du ens har hunnit göra din första insättning så får du 20 free spins av casinot! Med lite tur vinner du så pass mycket pengar på dina free spins att du slipper göra en enda insättning. Om du inte skulle ha så stor tur så får du en bonus på 100 % upp till 1 500 kronor att se fram emot. För dina pengar kan du spela bingo, bordsspel och spelautomater. Här finns allt du kan önska för en riktigt härlig variation i ditt spelande. I bingorummen får du möta både den ena och den andra spelaren från Sveriges alla hörn och tillsammans kommer ni få en riktigt rolig spelupplevelse som förhoppningsvis både blir vinstgivande och trevlig!

Vinn 140 000 kronor på bingo

Det mest populära bingospelet i hela Skandinavien finns att spela hos Caratbingo. Här hittar du variantbingo, ett spel som varar längre och som har fem vinstomgångar! Köp på dig några brickor och spela detta långa och roliga spel samtidigt som du snackar med dina nyfunna vänner i chattrummen. Mellan varven kan du även delta i roliga chattspel som chattvärdarna presenterar i chatten. Inne hos Caratbingo är det nästan alltid över 100 spelare och framåt kvällen brukar bingorummen fyllas med 200 spelare från alla Sveriges hörn. Största jackpotten som finns att vinna just nu är den på spelet 1001! Jackpotten uppgår till 140 000 kronor och priset för en bricka är ynka 10 kronor. Passa på att delta i denna Caratbingo februari kampanj för att vinna en rejäl hacka!

Support när du behöver det som mest

Behöver du lite hjälp medan du spelar så finns kundsupporten aldrig långt borta. Genom att klicka på fliken i nedre högra hörnet så kan du chatta direkt med personalen på Caratbingo. Du kan även klicka in på supportfliken för att hitta en mailadress eller ett telefonnummer till bingoteamet.

 

CaratBingo ger dig en grym välkomstbonus, klicka här!

Posted in Caratbingo |

Comments are closed.