Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Bra bingo

Bra bingo, vad är egentligen det? Det är väl kanske lite som med skönhet, att det ligger i betraktarens ögon. Vad tycker ni själva? Det finns ju väldigt mycket som kan innefattas i vad som ska vara bra på en bingosajt för att det ska vara riktigt bra bingo.

Bra bingo – enligt mig

För att jag ska tycka att det är bra bingo så finns det ett antal saker som jag vill ska uppfyllas. Dels så ska allting vara på svenska, svenska bingosajter är roligast för att det är lättast att ha kul i chatten och om något krånglar så är det enkelt att få hjälp i supporten. Detta är såklart en smaksak men det är i alla fall något som jag prioriterar.

Det ska vara mycket liv och rörelse i chatten. Bingosajter med lite spelare går bort! Ofta är de få spelare av en anledning. Det är något som inte är bra, dessutom så blir det så långtråkigt om man bara är några stycken som sitter och spelar. Det ska vara lite drag och gärna en trevlig chattvärd som håller igång konversationen och bidrar med roliga chattspel.

Generositet är också viktigt för att det ska vara bra bingo. Man ska inte känna att bingosajten är snål! Det gäller dels gratis bingo och bingobonusar men även uttag och insättningar. Gratis bingo är viktigt för att man ska kunna provspela bingosajten men en känsla av att man spelar på riktigt. Bingobonusar är viktigt för att man självklart vill öka på sina vinstchanser och få så mycket bingo på nätet som möjligt för pengarna 🙂 Transaktionskostnaderna är mer en principgrej. Tyvärr vet jag att det är väldigt dyrt för bingosajterna när spelare vill ta ut till kontokort som VISA och MasterCard så jag rekommenderar därför att ni alla tar en titt på MoneyBookers. Här hittar ni en MoneyBookers guide!

En sista grej som jag tycker innefattas av bra bingo är öppenhet. Jag vill kunna se hur mycket spelare som är med och spelar och hur många brickor som alla har köpt. Jag är fullt medveten om att bingosajterna tar ut en avgift för spelet och det är självklart helt rätt. Däremot så gillar jag inte att många försöker föra en bakom ljuset genom att inte visa det!

Exempel på bra bingo

Jag vet vilka bingosajter jag tycker uppfyller bra bingo men jag tänkte vänta lite med att skriva om det. Min förhoppning är att någon av er istället vill skriva vilka bingosajter som ni tycker erbjuder bra bingo. Enligt era kriterier 🙂 Lämna gärna en kommentar!

Posted in Okategoriserade |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *