Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Börja året med gratisbingo hos Jackpotjoy

Först och främst, gott nytt år! Hoppas du hade en bra nyårsafton igår, vad du än gjorde, och att du är taggad inför ett nytt år. Jag har redan lyckats skriva fel på 2016 och 2015 ett antal gånger idag, det är samma problem varje år … Nu har jag goda nyheter för dig som gillar bingo! Jackpotjoy, ett casino som förövrigt är alldeles ypperligt bra på att erbjuda kampanjer av olika slag, anordnar Gratisbingo idag!

Gratisbingo hos Jackpotjoy

Det är tre olika tider idag Jackpotjoy anordnar Gratisbingo, nämligen till frukost, fikat och kvällsteet. Ställ alarmet på 09.18, 13.18 oh 15.36 då bingorummet Diamanten kommer vara öppet med 400 kronor Gratisbingo. En sådan chans vill man ju inte missa!

Glöm inte att kika in hos Jackpoltjoy lite då och då för att inte missa någon festlig kampanj – de har nämligen en hel del. Där brukar du både kunna vinna en liten extraslant samt ha lite extra kul, då många andra bingofantaster samlar sig för att spela!

120 kronor gratis

Som om gratisbingon inte vore nog kan du också få en bonus, om du är ny medlem hos Jackpotjoy. Har du inte spelat hos dem tidigare kan du nämligen ta del av en gratis bingobonus – där du får 120 kronor gratis att spela för! Toppenbra, eller hur? Ange bara bonuskoden “PB120FREE” när du registrerar dig, så får du 120 kronor gratis att spela för.

Förutom det får du också en insättningsbonus när du sätter in pengar första gången, en bonus om du tipsar en vän om Jackpotjoy och när du tar en selfie med din vinst. Ja, det finns en hel del sätt att tjäna lite extra här. Häng med Jackpotjoy på en gång för att ta del av allt skojsigt som händer där!

Spela 400 kronor Gratisbingo!

Posted in Gratis Bingo, Jackpotjoy, Jackpotjoy Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *