Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Bonus utan krav på insättning

hög med pengarOavsett vilka spel man gillar att spela så är det ju alltid trevligt med en bonus utan krav på insättning. Då kan man testa på sajten utan att behöva krångla med några kontokort och ibland utan att ens behöva lämna ut sitt namn. Har man otur så kommer det ändå inte kosta en krona, du har ju bara spelat för en bonus utan krav på insättning och om man gillade sajten så är det ju bara att sätta in lite pengar och hoppas på mer tur den gången!

Bingo bonus utan krav på insättning

Hos UtopiaBingo kan man få en 100 kr gratis bingo bonus utan krav på insättning. Allt man behöver göra är att fylla i vilket användarnamn och lösenord man vill ha samt vilken e-post adress man använder. Sen på bara ett par minuter är man igång med sina 100 kr och man kan testa på alla Utopia Bingos olika spel. De erbjuder utöver bingo på nätet även ett stort antal roliga enarmade banditer och spännande skraplotter!

Känner du dig manad att sedan ta del av en bonus vid en första insättning istället så är det bara att fortsätta på Utopia Bingo. När du gör din första insättning så dubblar de nämligen den, hela vägen upp till 2000 kronor!

Klicka här för att hämta dina 100 kr bonus utan krav på insättning!

Posted in Bingo bonus |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *