GD Star Rating
loading...

Bingosidor på nätet

Som du säkert vet så flödar det av bingosidor på nätet. Här på ProvaBingo har vi samlat ihop guldkornen bland alla bingosajter på nätet, det här är bingosidor som du kan lita på och som har generösa bonusar och bra kundtjänst. Nedan hittar du väldigt kort om de olika bingosidorna, klickar du på bilderna kommer du till deras bingorecensioner så kan du läsa mer om deras bingobonusar och vad som särskiljer dem. Tänk på att de flesta bingosajter på nätet erbjuder gratis bingo bonusar så testa gärna flera innan du bestämmer dig.

Bingo på Rosa RosaBingo är en ny bingosida som är lika rosa som den är rolig. Här får nya spelare upp till 2100 kronor extra att spela för. Registrerar du dig idag så får du 100 kr gratis + 100% upp till 2000 kr.
William Hill Bingo William Hill Bingo är även de en ny svensk bingosida. De har länge varit stora i England men det är under det senaste året som de kommit till Sverige. Som ny spelare får du 250 kr i bingobonus om du spelar för 100 kr.
GuldBingo GuldBingo är Sveriges nyaste och hetaste bingosajt. Den är startad av ett par svenska killar som utlovar guldregn av bonusar och börjar med att ge alla nya spelare 100 kr gratis utan några krav på insättning!
Maria Bingo Maria Bingo är nordens största bingosida och ger gärna alla chansen att provspela och ta reda på varför. Du får 250 kr gratis att spela och vinna för när du spelar för 250 kr!
Mama Mia Bingo MamaMia Bingo är en av Sveriges största bingosidor med folkkäre Arne Weise i spetsen. MamaMia bingo ger sina nya spelare 80 kr gratis och skickar med ett presentkort på ICA när du gör din första insättning.
JackpotJoy JackpotJoy Bingo är Sveriges nyaste bingosida och sticker ut från mängden på många sätt. Här får du 100 kr gratis och kan bland annat spela pictionary som chattspel.
Bertil Bingo Bertil Bingo växer så det knakar och har ofta roliga kampanjer för sina spelare. Bland annat har de arrangerat en bingokryssning för sina spelare. Som ny spelare så får du din första insättning dubblad!
Carat Bingo CaratBingo är populärare än någonsin och bjuder alltid på någonting nytt i bingorummen. Här hittar du enkelt nya spel och kampanjer, liksom tävlingar och bonusar. Du får dubbel bonus direkt är du registrerar dig!
Betsson Bingo Betsson Bingo är en del av det börsnoterade företaget Betsson och har en helt ny design på sin bingo. Här kan du vinna resor till världens alla hörn och du får 100% bonus på din första insättning.
Expekt Bingo Ladbrokes Bingo är en del av Ladbrokes som är ett av världens äldsta spelbolag. Ladbrokes Bingo inte bara dubblar din insättning utan du får hela 3 gånger beloppet. Sätt in 100 kr, spela för 300 kr.

Testa flera bingosajter på nätet

Du kan spela på hur många bingosidor du vill och utnyttja alla olika erbjudanden för gratis bingo utan problem. Det är viktigt att testa sig runt lite innan man slår sig till ro så att man verkligen hittar en bingosajt som passar en som handen i handsken. Hoppas du hittar en bingosida som passar dig bra här 🙂

Bingosidor på nätet, 6.5 out of 10 based on 14 ratings

Comments are closed.

Bingosidor på nätet, 6.5 out of 10 based on 14 ratings