Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

BingOn bjuder på soliga kontantvinster

Bingon erbjudandeBingOn är en expert bland bingosajter på att komma med trevliga kampanjer. I juni månad har bingosidan bestämt sig för att bjuda på soliga kontantvinster. Istället för bonuspoäng får du alltså chansen att vinna riktiga kontanter! Det händer inte så särskilt ofta att BingOn delar ut kontantvinster i chatten, så missa inte denna chans att få kontantvinster.

Chattspel i 90-bollarsrummet

BingOns chattspel spelas i 90-bollarsrummet varje dag. Chattspelen håller BingOns chattspelsmoderatorer i och de anordnar chattspel efter chattschemat. Chattspelen spelas från klockan 18.00 fram till 24.00. Mellan 21.00-22.00 så anordnas chattspecialen som är ett specialspel i chatten. De chattspel som bjuder på kontantvinster under juni månad anordnas just i chattspecialen. Se därför till att finnas på plats på BingOn i Chattspecialen mellan 21.00-22.00 i juni!

Vinn pengar istället för poäng

Om du vill vinna pengar istället för poäng, så ska du gå in i chattspecialen och välja ut två turnummer. Dessa skriver du sedan efter ordet PENGAR när dina turnummer ropats upp. Om du vinner så får du 5 kronor i riktiga pengar samt 2 BINGONS. ”Bingons” är specialpris delas ut till den spelare som samlat ihop flest bingons när chattkvällen är slut. Vinnaren får välja mellan bonuspris och kontantpris. Bonuspriset är värt 150 bonuspoäng och kontantpriset är värt 50 kronor.

Chattkampanjens regler och villkor

Alla som deltar i chattspelen måste ha gjort minst en insättning de senaste 30 dagarna för att få ta emot bonusar och bonuspoäng. Dessutom måste alla deltagare köpa minst en bricka i det pågående bingospelet för att få delta. Övriga regler och villkor kan du läsa på BingOns kampanjsida. Vi har emellertid gått igenom de viktigaste du behöver tänka på för att vara med och tävla i chattävlingarna.

Posted in BingOn |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *