Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Stor bingojackpot hos Jackpotjoy

Är ni bingosugna!? Det är vi på Provabingo.se i alla fall. Finns det då någonting bättre än en stor jackpot när man sitter och myser med sina bingorader framför sig? Vi vågar påstå att det inte finns en bättre känsla. Det var ju det här man såg fram emot. Fredagskvällarna framför Leif ’Loket’ Olsson. Sedan den ännu mysigare Lasse Kronér. Bingolotto på fredagarna det var det som jag levde för under 90-talet och även tidigt 2000-tal. Herregud vad skoj vi hade.

Mycket har hänt sedan dess och vi har nu fått flytta oss från tv:n till datorn för att kunna spela ännu mer bingo. Att spela mer bingo och läsa fler bingonyheter kan mycket väl vara definitionen av ett sunt liv. Jackpotjoy är ett riktigt bra ställe att spela bingo hos online, och just nu erbjuder de en stor jackpot till sina spelare.

30,000 kronor i potten

Jackpotjoy är ett välkänt namn inom bingovärlden. Ni har väl, precis som jag, lagt märke till deras roliga bingorum där man kan chatta om både vardagliga saker eller om de senaste bonusarna. Just nu erbjuder Jackpotjoy en kväll som de själva beskriver som ’magisk’. De marknadsför just nu kvällen som Bingobalunsen där självaste Mr. Houdini ska vara värd.

Hela 30,000 svenska riksdaler finns att hämta i vinstpotten och detta är en riktigt bra bingobonus. Av någon anledning tar casino och slotspel över fler marknader, mycket märkligt eftersom vi själva är de som förstått att bingo verkligen är grejen som gäller!

Så här ser utdelningen ut:

Full bricka: 10 000 kr
4 rader: 8 000 kr
3 rader: 6 000 kr
2 rader: 4 000 kr
1 rad: 2 000 kr

Kostnaden per bricka är 5 kronor och ni har fram till den 22:a maj på er att bestämma om ni vill tävla eller inte. Men kom ihåg att om ni inter kikar in på Jackpotjoy så kommer ni missa en riktigt festlig och minnesvärd kväll.

Bonus hos Jackpotjoy

Jackpotjoy säger själva att de står för Sveriges absolut bästa bingo. Om du blir medlem nu så får du faktiskt 100 kronor helt gratis att spela för. Detta får du utan att ens behöva göra en första insättning hos dem. Vi tackar och bugar för erbjudandet och rekommenderar Jackpotjoy väldigt varmt.

Posted in Jackpotjoy, Jackpotjoy Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *