Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Bingofestival hos Ladbrokes Bingo

Även fast det kanske inte märks på vädret är sommaren här. Och sommar betyder festival! Under sommarmånaderna ser vi alltid massor av roliga festivaler både här och där. Detta har även Ladbrokes bingo anammat och håller nu i en bingofestival med otroliga 8,5 miljoner kronor i prispotten. Festivalen pågår under hela juni månad och du kan spela på Ladbrokes bästa bingospel under längre tid och med ännu större prispotter.

Ökade prispotter

Ladbrokes bingo har många populära bingospel och nu har de valt ut sina allra populäraste spel som under juni månad blir ännu bättre. Trädkojefest, 200 000-kronorstimme, Turnummer, Laddies Diversebingo, Deal or no deal 250 000 kronor och 2,5-miljonersboll är de utvalda bingoturneringar som har fått både större prispott och utökade öppettider. Surfa in på Ladbrokes bingos hemsida för att se exakt vad som har ändrats.

Ladbrokes har förutom sin bingofestival en rad andra kampanjer på sin sajt, bland annat ”Thrifty Thursdays” och ”Rainbow Riches Bingo”. När du än vill spela finns det alltid något roligt bingorum igång. Kolla in på Ladbrokes idag för att hitta ditt favoritrum att spela i.

Få 200 kronor i bingobonus

Är du ny spelare hos Ladbrokes? I sådana fall har du en riktigt fin välkomstbonus att se fram emot. Ladbrokes vill nämligen att du ska känna dig så välkommen som möjligt till sin bingosajt. För att få din bonus ska du efter registrering besöka Bingolobbyn och skapa ett chattnamn, så att du är redo att spela. När du sedan sätter in och spenderar minst 100 kronor på bingobrickor krediterar Ladbrokes ditt spelkonto med 200 kronor i bingobonus. Det kommer ett meddelande till dig när du fått din bonus. Du behöver alltså ingen Ladbrokes bonuskod för att få din bonus – det sker per automatik!

Klicka in hos Ladbrokes idag och spela i Bingofestivalen!

Posted in Ladbrokes Bingo |

Comments are closed.