Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Bingofest var dag på William Hill Bingo

William Hill Bingo Det är riktigt roligt att klicka sig in på William Hill Bingo och läsa om Månadens specialare. Denna månad tycks veckorna vara fullproppade med bingokul och du kan i princip logga in vilken dag som helst och alltid förvänta dig ett roligt erbjudande eller spännande kampanjspel. På måndagar kan du till exempel spela gratis bingo i fyra timmar och spela bingo för halva priset.

Under tisdagarna är Bingofestivalen i full gång och du kan fram till den 17:e dessutom köpa bingobrickor för 10 öre per bricka! Onsdagarna bjuder på 2 för 1-erbjudande på brickor och torsdagarna ger dig en invit till gratis bingo. Fredagar och lördag bjuder såklart på särskilda helgspel och nästa söndag kommer sanslösa 300 000 kronor att delas ut. Minst!

Bli medlem på William Hill Bingo nu och ta del av veckans festligheter. Som ny medlem på William Hill får du 250 kronor gratis att spela för när du gör din första insättning på 100 kronor eller mer. Klicka på länken nedan så får du snabbskjuts till William Hill Bingo, din bingobonus och veckans erbjudanden!

Klicka här för att bli medlem på William Hill Bingo – få 250 kr gratis + fri tillgång till samtliga spel!

Posted in William Hill Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *