Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Bingobonus och sjungande bin

Äntligen är det fredag igen och även denna arbetsvecka får mot sitt slut 🙂 Varför inte koppla av lite framför datorn ikväll och spela lite bingo på nätet?

Idag så dubblar MamaMia bingo en insättning upp till 150 kronor. Det här gäller alltså alla spelare, både nya som gamla! Ett perfekt tillfälle att fylla på bingoplånboken en aning inför helgen med andra ord.

I eftermiddag kan du även vara med och spela mitt personliga favorit chattspel, Singing Bee. Precis som i tv-programmet så gäller det att vara bra på sångtexter. Chattvärden skriver ut en rad ur en låttext men utelämnar ett ord och det gäller för dig att så snabbt som möjligt skriva vilket ord det är som saknas. Totalt kan du vinna hela 400 kr under spelet. Är du sugen på att vara med så är det kl. 16-17 i Club60 som du ska hålla dig framme!

Har du inget konto hos MamaMia Bingo? Misströsta inte, det är bara bra! Som ny spelare får du nämligen dels 80 kr gratis bingo direkt när du registrerar dig och dessutom får du en 100 kr bingobonus och ett 100 kr presentkort när du gör din första insättning!

Klicka här för att hämta din bingobonus idag!

Posted in MamaMia Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *