Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Bingo på nätet

Bingo på nätet, nätbingo, internetbingo och bingo online. Kärt barn har många namn! Personligen så brukar jag använda frasen “bingo på nätet” men det kanske bara är jag, vad brukar ni säga?

Hur som helst, idag är jag nyfiken på vad ni tycker är viktigt vad gäller bingo på nätet. Vad vill ni ska finnas med på en bingosajt? Är det viktigt att spela på just svenska bingosajter eller spelar språket mindre roll? Måste en bingosajt erbjuda gratis bingo för att ni ska testa eller kan ni tänka er att sätta in pengar direkt?

Jag vet att det är många som brukar läsa det här men tyvärr är ni lite dåliga på att kommentera. Kan ni inte göra det lite idag och svara på mina frågor? 🙂

Posted in Okategoriserade |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *