Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Bingo på nätet gratis

The best things in life are free! Det är ju ett textrad man har hört många gånger i sitt liv och visst är det allt som oftast sant? Gratis är ju godast 🙂 Något som är bra med att prova på nya bingosajter är att man ofta kan spela bingo på nätet gratis. Det finns många svenska bingosajter som erbjuder just detta och det räcker med att man registrerar ett konto som bara tar ett par minuter.

Spela bingo på nätet gratis – Få 100 kr

Den svenska bingosajt som erbjuder bäst bingo på nätet gratis är Utopia Bingo. Här får man 100 kronor gratis bingo på nätet direkt när man registrerar sitt konto och man behöver inte fylla i särskilt mycket uppgifter heller. Det räcker med en mailadress och så får man välja användarnamn och lösenord. Pengarna kommer in direkt men tyvärr kan man bara använda erbjudandet en gång per hushåll. En liten extra bra grej med Utopia Bingo är att man kan använda pengarna till enarmade banditer och roliga skraplotter också, utöver bingo på nätet gratis!

När det väl är dags att göra sin första insättning så är Utopia Bingo ett ypperligt alternativ! Du får 100% bingobonus på din första insättning upp till 2000 kronor och efter det så får du 20% bingobonus på alla dina kommande insättningar. En väldigt generös bingosajt alltså!

Klicka här för att spela bingo på nätet gratis!

Posted in Utopia Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *