Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Bingo på nätet bonus

Spänning och adrenalin är ju något som underbart och kittlande på samma sätt och självklart något man vill ha så mycket som möjligt av i sitt liv (så länge spänningen hålls på en kittland och inte hjärtskärande nivå i alla fall 🙂 ). Om man gillar att spela bingo så är det bra att se till att man får en bingo på nätet bonus då. Det finns lite olika sorters bingo på nätet bonusar, antingen så är det en gratis bingo bonus som man får när man registrerar sitt konto. Det kan också vara att det är den första insättningen som man gör hos en bingosajt eller så är det den tredje sorten som man får om man redan är kund hos en bingosajt.

Gratis bingo på nätet bonus

En gratis bingo på nätet bonus får man som sagt när man registrerar ett nytt konto hos en bingosajt. Tidigare så erbjöd nästa alla bingosajter den här typen av bingobonusar men nu blir de allt mer sällsynta. Lycktligtvis finns det fortfarande ett par guldkorn som erbjuder det. Exempelvis så kan man få 100 kr gratis bingo på nätet bonus hos Utopia Bingo.

Klicka här för att få 100 kr gratis hos Utopia Bingo

Bingo på nätet bonus vid första insättningen

Nästan alla bingosajter ger dock ut bingobonusar på den först insättningen som man gör. En av de mer generösa bingobonusarna får man av Svenska Bingo. Om man sätter in 100 kr hos dem så får man 250 kronor i bingobonus. 250% extra på sin insättning alltså. En av de bästa bingobonusar som man kan hitta på svenska bingosajter.

Sätt in 100 kr och få 250 kr bingobonus här!

Bingo på nätet bonus när man redan är kund

De här bingobonusarna måste man ofta hålla koll på i nyhetsbrev och liknande men även här finns det undantag. Utopia Bingo sticker ut från mängden på den här punkten också och ger nämligen allitd 20% bingo på nätet bonus på alla insättningar!

Spela hos Utopia Bingo och få alltid minst 20% bingo på nätet bonus på dina insättningar!

Posted in Bingo bonus |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *