Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Bingo- och grillsommar på AhaBingo

Bingo på ahaAha Bingo har gjort sig kända för att arrangera temabingo och anpassar ofta sina bingospel efter säsongen. Denna sommar har ahaBingo Grillbingo öppnat – ett helt nytt tema-rum där bingo med sommartema spelas varje dag!

Det är fantastiska tider som råder just nu. Sverige ser ut som den vackraste av målningar och har färglagts med grönt och blått. Växtligheten frodas verkligen och ljuset låter ger oss en vacker blå himmel under större delen av dygnets timmar. Grilldoften sprider sig i kvarter och bostadsområden runt om i landet och svenskarna välkomnar en tid där njutningen av mat, dryck och utomhusaktiviteter i mängder.

Med sommarsäsongen kommer även grillsäsongen som blivit någonting heligt för svenskarna. Detta har ahaBingo givetvis tagit fasta på och erbjuder ett helt nytt temarum som rätt och slätt fått namnet ”Grillbingo”. I Grillbingo-rummet kommer det spelas variantbingo där du som spelare bland annat kan vinna 500 kronor att handla för i aha-shoppen!

I och med att Grillbingo öppnas, så stängs Vårvarianten för detta år och jackpotten där flyttas till Supervarianten. Spela direkt nu!

Precis som Vårvarianten och Supervarianten, så spelas det variantbingo i Grillbingo-rummet. Det finns en växande, lokal jackpott som startar på 3500 kronor. Jackpotten går ut om någon bingospelare lyckas få full bricka inom 57 drag. En ny vinstutdelning har adderats i Grillbingo-rummet då det finns en extra chans att vinna 500 kronor i rummet varje dag. En av de spelare som köpt minst 3 grillbingo-brickot under en och samma dag vinner 500 kronor att handla för i ahabingos populära shop!

Grillbingo har som nämnt både en växande jackpott och utlottning av presentkort i ahabingos shop. Utöver det så ger ahaBingo sina spelare dubbelt så många VIP-poäng i rummet under hela juni månad. Vanligtvis brukar medlemmar få 2 VIP-poäng för varje köpt bricka – i Grillbingorummet genererar varje bricka i 4 poäng!

Totalt kan du köpa 12 brickor per bingospel. Om du köper rubbet får du 48 VIP-poäng! Varje bricka kostar 10 kronor, maxköpet kostar dig alltså 120 kronor. Med tanke på vilka vinstmöjligheter och insamling av VIP-poäng, så är det ett riktigt billigt pris!

Ta chansen att vinna en växande jackpott, presentkort i shoppen och få extra VIP-poäng varje gång du köper en bingobricka. Grillbingo är på tok för rolig för att missa, så se till att bege dig till ahaBingo illa kvickt och testa spelet direkt. Det håller öppet dygnet runt. Presentkortstävlingen avslutas emellertid klockan 20.00 varje kväll, så om du vill erhålla 500 kronor i Ahabingos shop, så gäller det att spela innan dess! Lycka till!

Klicka här för att bli medlem på AhaBingo – få 100 kr att spela för gratis!

Posted in Aha Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *