Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Bingo december

Att vintern är här har knappast gått någon förbi. Snökaos och blixthalka, kanske blir vintern lika kaotiskt vacker i år också. Själv så föredrar jag en vinter med mängder av snö framför en som pendlar kring nollan alla dagar i veckan… men så är jag inte beroende av SL och SJ heller 😉

December är en perfekt månad att spela bingo i. Man kan gosa ned sig med en varm filt och en kopp rykande hett kaffe och bara titta ut på snön genom ett småimmigt fönster. Med laptopen i knät och gärna en öppen brasa kan man sitta och hoppas att Bertil, Gustaf och de andra ska rulla ens väg. Såhär i midvintern så finns det många december bingobonusar 🙂

Bingo bonusar & kampanjer i december 2010

Utopia Bingo kör en julkalender med nya priser varje vecka i december. Du får en lott per insättning som du gör så desto fler insättningar ju större blir dina vinstchanser! Först ut är en kamera med 12 megapixel och dubbla skärmar!

Som ny spelare får du 100 kronor gratis och 100% bingobonus på din första insättning!

Bingon börjar december med att dela ut 15 presentkort på Åhléns värda 350 kr styck mellan 1-15 december 2010! Här får man en lott för varje insättning på minst 200 kronor som man gör. Även här alltså, ju fler insättningar ju högre blir dina vinstchanser! Efter det så kommer de att dela ut sammanlagt 9000 kronor i bingobonusar mellan den 16-31 december.  10 stycken spelare vinner 900 kronor var och här är det också en lott för varje 200 kronors insättning som gäller!

Bingon dubblar din första insättning här!

MamaMia Bingo har dragit igång Arne Weises julkalender. Den hittar du här och varje dag kommer han öppna en ny lucka med nya kampanjer. Ena dagen kan det vara en extra bingobonus, andra dagen avslöjas kanske att det blir extra priser för alla som är med i ett speciellt bingorum vid en speciell tid. Tredje dagen får du kanske lite gratis bingo pengar direkt in på kontot! Ingen vet på förhand så du får hålla utkik varje dag!

MamaMia Bingo ger dig 80 kr gratis bingo och 100 kronor bingobonus!

Maria Bingo har också planerat in en julkalender med extra bingobonusar i december. Inte lika snitsigt utförd som MamaMia Bingos men ändå. Håll utkik på deras hemsida varje dag så vet du vilken bingobonus som gäller just då!

Spela riskfritt hos Maria Bingo här. Förlorar du så får du pengarna tillbaka!

Posted in Okategoriserade |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *