Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Bingo är hippt igen

ny sida på CaratbingoDet pågår en ständig debatt om huruvida bingon är hipp eller inte. Men jag vill mena att bingon är verkligen het just nu, både på nätet och offline. Ser vi till TV-utbudet så har Bingolotto nyligen dragit igång med Marie Serneholt som programledare. Bingolotto-konceptet har uppdaterats, vilket kan ses som ett litet farväl till den gamla bingovärlden och en välkomstkram till den nya. Bingovärlden uppdateras även på nätet och den senaste i raden av bingosidor som fått en nystart, är caratbingo.

Caratbingo har fått en helt ny look och ett uppdaterat spelutbud och bonusutbud. Du ska definitivt kolla in Caratbingo om du gillar modern bingo och många spelmöjligheter. Där får du möjlighet att både spela bingo och minispel, delta i sociala chattar och delta i roliga kampanjer och tävlingar. Det är med andra ord inte bara en bingobricka och en dutt-penna som du erbjuds!

Utöver det faktum bingolotto förnyats och att bingosajterna på nätet lägger ner tid, pengar och kraft på sina hemsidors upplägg och utseende, så finns det andra bevis på att det verkligen satsas på bingo. Mjukvaru-utvecklare jobbar för fullt med att föra över bingon till våra mobila enheter. Om du har en smartphone med iOS eller Android som operativsystem, så kan du spela bingo från många populära bingosajter direkt i mobilen. Har du en surfplatta kan du även spela direkt från den!

Caratbingo erbjuder mobilbingo, likaså Mariabingo och Unibet Bingo. Jag har fått höra att flera andra bingosajter arbetar aktivt med att ta fram mobilanpassad bingo så det är bara att hålla ögon och öron öppna efter nästa mobilbingo-lansering! Det lär inte dröja lång tid!

Posted in Caratbingo, Maria Bingo, Unibet Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *