Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Betsson är bäst!

betsson bingo Förutom Bingo så bedriver även Betsson en spel- och sportsbook-verksamhet på sin spelportal och har för sin sportsbook-del blivit tilldelade det välrenommerade priset “Online Sportsbook Operator”.

Utmärkelsen är ett värdefullt bevis på Betsson och Betsson Bingos höga spelkvalité. Den talar om att Betsson är en av Sveriges och Europas bästa sport- och spelsajt med ett stort utbud av lättillgängliga och underhållande spel. Att du som bingospelare bör vara medlem på sajten är därmed en självklarhet!

Just nu har Betsson ett stort antal medlemmar och bingo– och prisnivån är högre än någonsin. Senast i februari vann bingomedlemmen Silvia en supervinst i bingon till ett värde av 61 000 euro! För pengarna ska Silvia bjuda sina barn och barnbarn på en resa till Bulgarien i sommar. Hon ska även köpa en ny bil och kommer lägga undan resten av pengarna till pensionen. Vill du känna samma lycka som Silvia? Klicka på länken nedan, ta emot din insättningsbonus på 100% och börja bocka bingobrickor!

Klicka här för att spela bingo på bästa Betsson!  

Posted in Betsson Bingo |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *