Nyheter
Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 330 kronor gratis idag!
GD Star Rating
loading...

Bäst bingo

För några veckor sedan så skrev jag ner lite funderingar om vad jag tyckte var bra bingo. Jag listade dock bara upp saker som jag tyckte skulle vara med på en bra bingosajt men jag gav aldrig något exempel på en bingosajt som uppfyllde kraven så det tänkte jag helt enkelt dela med mig av idag, tillsammans med en lång motivering!

Bäst bingo – UtopiaBingo

De punkter som jag drog upp och tyckte var viktiga var bland annat att det skulle vara en bingosajt helt på svenska, det skulle vara mycket liv och rörelse i chatten, generösa bingobonusar och en öppen inställning till spelarna. Man kan kanske vara bra utan att uppfylla alla men llt detta krävs för att vara bäst bingo!

UtopiaBingo uppfyller alla  kraven galant. För det första så är det en helt svensk bingosajt med i princip uteslutande skandinaviska spelare. Så gott som dygnet runt så är det flera hundra spelare inne och spelar så att det är liv och rörelse i chatten råder det inte heller något tvivel om.

Vad gäller bingobonusar så utklassar UtopiaBingo det mesta. Här får man 100 kr gratis bingo bara man registrerar ett konto, sen får man 100% bingobonus på sin första insättning och som inte det vore nog så får man dessutom alltid minst 20% bingobonus på alla sina kommande insättningar. För den som håller koll i nyhetsbreven så kan man dessutom räkna med att det dimper ner erbjudanden om 100% bingobonusar ett par gånger i veckan.

Öppenheten är nästan det bästa med UtopiaBingo. Här får man nämligen se precis alla siffror och hur mycket pengar som bingosajten faktiskt tar betalt. Detta är något som stora bingosajter som MariaBingo och MamaMia Bingo döljer. Jag tycker att det är väldigt snyggt gjort av UtopiaBingo att inte försöka föra sina spelare bakom ljuset!

Det här är vad jag tycker är bäst bingo, det vore kul om du ville lämna dina tankar om vad som ska vara med på en bingosajt eller du kanske har en annan definition på termen “bäst bingo”? Lämna gärna en kommentar!

Posted in Okategoriserade |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *